Κωστούλας: Το ποτήρι ξεχειλίζει κάποια στιγμή

13:01 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σε αγανάκτηση βρίσκονται στον Παναιτωλικό μετά την διαιτησία του Τριτσώνη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Φώτη Κωστούλα, να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να εκδώσει την χθεσινή ανακοίνωση λέγοντας πως κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει. Ο Κωστούλας μίλησε για το... παρελθόν που έχει ο Παναιτωλικός με τον Τριτσώνη και σημείωσε πως θα ήταν ευχής έργον να μην διαιτητεύσει ξανά ο συγκεκριμένος ρέφερι αγώνες της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού στο SENTRA FM

103.3 για
- Το γεγονός ότι δεν είχε συνηθίσει σε ανακοινώσεις όπως η χθεσινή: "Κάποια στιγμή ξεχειλίζει και το ποτήρι. Χθες ήρθε αυτή η στιγμή καθώς είχαμε μια διαιτησία εχθρική, με άλλα αντί άλλων σφυρίγματα που ξεσήκωσαν το γήπεδο. Υπήρξαν και άλλα παιχνίδια που εμείς δεχθήκαμε την ίδια αντιμετώπιση από την διαιτησία, αλλά δεν θέλαμε να μιλήσουμε. Μετά το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο χάσαμε βαθμούς από την διαιτησία, έπρεπε να αντιδράσουμε".
- Τον διαιτητή Τριτσώνη: "Υπάρχει παρελθόν με τον κύριο Τριτσώνη. Αυτή την φορά προς τιμήν του θα πω, ήταν καλύτερα από την προηγούμενη. Τότε μας είχε... σφάξει πραγματικά, χάσαμε μια ολόκληρη άνοδο. Δεν ήταν μπαράζ αλλά οι αποφάσεις του τότε μας κόστισαν πραγματικά όλη την κατηγορία".
- Τις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Παναιτωλικός: "Κάποιοι το γεγονός ότι δεν φωνάζουμε, δεν βγάζουμε ανακοινώσεις και δεν διαμαρτυρόμαστε, το θεωρούν αδυναμία. Για αυτό κάποια στιγμή είπαμε πως πρέπει να μιλήσουμε, δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Υπάρχει η φάση του πέναλτι του Ατρομήτου που ξεκινάει από θέση οφσάιντ. Υπήρχαν συνεχόμενα φάουλ, σταμάταγε το παιχνίδι, και αποφάσεις σε βάρος μας σε πολύ μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί όλη η κερκίδα. Το παιχνίδι ήταν... πονηρό, αλλά τα σφυρίγματα και οι αποφάσεις τους ήταν πάντα σε βάρος μας".
- Το αν θεωρεί πως έφταιγε μόνο η διαιτησία: "Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν απέδωσε όπως στο πρώτο. Ένας σημαντικός λόγος ήταν και τα σφυρίγματα του κύριου Τριτσώνη. Δεν μας άφησε να μπούμε στην αντίπαλη περιοχή και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Δεν είναι πως μόνο εμείς μείναμε πίσω, δεν μας άφηναν. Ειδικά με τον Καμαρά, υπήρξαν περιπτώσεις που χωρίς λόγο σταματούσε από τις αποφάσεις του διαιτητή. Αποκορύφωμα ήταν η φάση του πέναλτι, που ξεκίνησε από καθαρό οφσάιντ, και ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα