«100.000 για να σώσει την ΑΕΚ ζήτησε ο Κιντής»

13:34 27/10/2012 - Πηγή: AEK365

To ποσό των 100.000 ευρώ αξίωσε από την ΑΕΚ ο Γιώργος Κιντής, τον περασμένο Απρίλιο - Μάιο προκειμένου να τους εξηγήσει ένα πλάνο σε τέσσερα βήματα, προκειμένου να σωθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ!
Την είδηση έφερε στο "φως" το sport24 και την επιβεβαίωσε μέσω του aek365 ο Ανδρέας Δημητρέλος, σε επικοινωνία που είχαμε

μαζί του ζητώντας του να πάρει θέση για το θέμα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιβεβαίωσε πως Απρίλιο και Μάιο συναντήθηκε με τον Κιντή (τα ραντεβού συνολικά ήταν τρία), μαζί με τους Κασνακίδη και Αδαμίδη (ο Κιντής είχε ζητήσε την παρουσία τους). Στα ραντεβού ο Κιντής αξίωσε προσωπική αμοιβή 100.000 ευρώ προκειμένου να δώσει τα φώτα του για τέσσερα βήματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν την Ένωση στην οικονομική εξυγίανσή της μέσω υπαγωγής σε κάποιο πτωχευτικό άρθρο.

Ποια θα ήταν αυτά τα τέσσερα βήματα, ουδέποτε αποκάλυψε απαιτούσε πρώτα να πάρει την αμοιβή του. Το πρόβλημα ρευστότητας όμως στην ΠΑΕ ήταν μεγάλο και αρνήθηκαν να καταβάλλουν στον Κιντή αυτά τα χρήματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα: "Λόγω της αδυναμίας της καταβολής των 100.000 ευρώ ως αμοιβής, προτάθηκε η ίδρυση off-shore εταιρείας στην οποία η ΠΑΕ θα εκχωρούσε απαιτήσεις της έναντι τρίτων. Και στη συνέχεια η εταιρεία αυτή (κυπριακών συμφερόντων όπως συζητήθηκε) θα περνούσε στον έλεγχο του φερόμενου ως σωτήρα της ΑΕΚ Κιντή".

Στην ΠΑΕ, λοιπόν, πιστεύουν ότι εξαιτίας αυτής της άρνησης τότε να δώσουν 100.000 ευρώ στον Κιντή, ο άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΚ προχώρησε στις... μηνύσεις. Σχετικά σας είχαμε γράψει και την περασμένη Τρίτη. Διαβάστε το ξανά πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα