H Aμερική, η συνάντηση, ο Παππάς και το ''44''

10:17 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με το ταξίδι του Νικολαϊδη στη Νέα Υόρκη και τη συνάντησή του με τον Νίκο Νοτιά ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα σήμερα, με το ρεπορτάζ της να αναφέρει: "Το ταξίδι του Ντέμη Νικολαΐδη, προκειμένου να παραστεί στον ετήσιο χορό του συνδέσμου φίλων της ΑΕΚ στη Νέα Υόρκη, φαίνεται πως θα επισφραγιστεί και με συνάντηση που θα έχει με τον Νίκο Νοτιά.

Οπως επιβεβαιωνόταν χθες από συνομιλητές

του Νοτιά, ο σημαντικότερος εκ των μετόχων της ΠΑΕ είναι ενήμερος για το ταξίδι του Νικολαΐδη. Και μολονότι αυτές τις ημέρες βρέθηκε για προσωπικές δουλειές στην Κορέα, φέρεται πως έχει αποφασίσει να επιστρέψει στη βάση του και να συναντηθεί εκ του σύνεγγυς με τον πρώην συμπαίκτη και συνέταιρό του.
Αναμφίβολα, θα πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, που ενδέχεται να δρομολογήσει εξελίξεις για την ΑΕΚ της επόμενης ημέρας. Ωστόσο, είναι αρκετά ακόμα αυτά που θα πρέπει να διευθετηθούν.
Ο Νικολαΐδης φέρεται πως θα ενημερώσει τον Νοτιά για τις επαφές και τις κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει. Θα του γνωστοποιήσει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι ενέργειές του, ενδεχομένως να μιλήσει για την ταυτότητα και τη δυναμική των επιχειρηματιών που έχουν δεδομένα ταχθεί υπέρ της προσπάθειάς του. Και από εκεί και έπειτα, να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις και τη θέση για το μέλλον. Αν και υπό ποιες προϋποθέσεις θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί ξανά ενεργά με την Ενωση. Εκεί φαίνεται πως είναι και τα δύσκολα. Οπως συνομολογούν γνώστες του χώρου και συνεργάτες του Νοτιά, η οικονομική του κατάσταση βρίσκεται σε κακό σημείο (για τα δικά του επίπεδα). Η ναυτιλία περνά κρίση και ο Νοτιάς προσπαθεί να κρατήσει θέση άμυνας. Και με τη δεδομένη πίεση και άρνηση του οικογενειακού περιβάλλοντος για να δοθούν και άλλα χρήματα προς την ΑΕΚ, φαντάζει απίθανο να αποφασίσει να ανοίξει ξανά γερά το πορτοφόλι για την ΠΑΕ.

Οσοι έχουν πείρα από συναλλαγές και τη στάση του Νοτιά στις εξελίξεις, εκτιμούσαν πως ο Νικολαΐδης μπορεί να εξασφαλίσει κάποιο μικροποσό για να κλείσει η αδειοδότηση και τη χρήση του προπονητικού κέντρου δίχως τίμημα. Οτιδήποτε από εκεί και πέρα θα συνιστά έκπληξη".

SPORTDAY

Την ΑΕΚ έχει πρώτο θέμα σήμερα η SportDay με τις κινήσεις του Νικολαϊδη: "Το πέρασμα του Ντέμη από την Εφορία έβγαλε είδηση: μπαίνει σύντομα στην ΠΑΕ ΑΕΚ και πληρώνει", τονίζει η SD και προσθέτει: "Την εξόφληση του 1,25 εκατ. ευρώ για το άρθρο 44 βάζει ως προτεραιότητα ο Νικολαϊδης και προανήγγειλε στον διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών την τακτοποίηση του χρέους, εντός του ερχόμενου μήνα. Ο Νικολαΐδης είπε στον κ. Καββαδία: «Μη σε απασχολεί η δόση για το άρθρο 44, θα την πληρώσω εγώ τον επόμενο μήνα».
Όλα δείχνουν ότι οι επαφές του Νικολαΐδη βρίσκονται σε καλό δρόμο, διαφορετικά δεν θα διαβεβαίωνε τον διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών. Εν τω μεταξύ, ο Ντέμης θα βρεθεί στη γιορτή του συνδέσμου Νέας Υόρκης, όπου θα συναντηθεί με τον Νίκο Νοτιά".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Την... απορία της εκφράζει η εφημερίδα σήμερα συγκριτικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, το

Keywords
Τυχαία Θέματα