Καμπάνης: Μιλάω για πλάνα όχι για όνειρα

09:22 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Καμπάνης παρουσίασε την εγγυητική επιστολή τραπέζης ύψους 5 εκ. ευρώ που είχε ζητήσει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, από κάθε υποψήφιο ενδιαφερόμενο με τον επιχειρηματία να υπογραμμίζει πως του αρέσει να μιλάει για πλάνα και όχι για όνειρα ενώ, αφήνοντας αιχμές κατά του Ιβάν Σαββίδη, σημείωσε πως δεν του αρέσουν οι κούφιες υποσχέσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καμπάνης στην εφημερίδα "Live Sport"
- Κύριε Καμπάνη, θα αναλάβετε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
"Είμαι σε αναμονή. Περιμένω

μια απάντηση. Έκαναν λάθος, πάντως, με τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα. Ευτυχώς που συμβαίνουν και όλα όσα γίνονται τώρα και ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται... Πρέπει να ενεργεί κανείς με φερεγγυότητα και προσοχή σε τέτοιου είδους ζητήματα".
- Σας ενοχλεί ότι εμφανίστηκε κι άλλος ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
"Έβαλαν στην μέση τον Σαββίδη. Θα βάλουν και άλλους. Πρέπει, όμως, κανονικά μέσα σε 24 ώρες να γίνει από μέρους του παρουσίαση των οικονομικών εγγυήσεων που προσφέρει. Σας λέω ότι θα βγάλουν και άλλους. Αλλά θα την πατήσουν. Δεν είναι εύκολο να βγάλεις 5 εκ. ευρώ και να τα παρουσιάσεις, ειδικά σε αυτή την εποχή. Εγώ το έκανα. Οι άλλοι θα το κάνουν; Γιατί πρέπει να δείξεις τα 5 εκ. ευρώ και να μην φοβάσαι".
- Να μη φοβάται κανείς να τον ρωτήσουν πού τα βρήκε;
"Με καταλαβαίνετε...".
- Αναφέρεστε στην προέλευση των χρημάτων, αλλά πρέπει να γίνεται σαφής.
"Το θέμα αφορά την προέλευση των χρημάτων που θα εμφανιστούν από όλους για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό λέω. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Και το πρόβλημα δεν αφορά εμένα".
- Πάντως, έχει μπλέξει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ.
"Όχι για τον Καμπάνη. Πρέπει να διαχωρίσουμε εδώ το ζήτημα. Υπάρχει, προφανώς, μια διαβούλευση, αλλά μην έχετε αμφιβολία ότι ο Βρύζας είναι σε δύσκολη θέση".
- Με μία πρόταση, το όνειρό σας για τον ΠΑΟΚ;
"Δεν μπορώ να κλείσω μέσα σε μια πρόταση ένα ολοκληρωμένο πλάνο. Μου αρέσει να μιλάω για πλάνα, όχι για όνειρα. Προτιμώ τα συγκεκριμένα λόγια από τις κούφιες υποσχέσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα