H Apple επιτίθεται στο Android με νέα σελίδα που εξηγεί γιατί οι χρήστες αγαπούν το iPhone τους

10:34 17/3/2013 - Πηγή: AEK365

H Apple λάνσαρε ένα νέο τμήμα στην ιστοσελίδα της με τίτλο ‘Γιατί iPhone', στο οποίο εξηγεί γιατί το iPhone είναι διαφορετικό από άλλες συσκευές και γιατί το προτιμούν τόσοι πολλοί καταναλωτές. «Ίσως είναι γιατί σου επιτρέπει να κάνεις τόσα πολλά πράγματα», αναφέρεται στη σελίδα. «Ή επειδή σου επιτρέπει να κάνεις τόσα πολλά πράγματα τόσο εύκολα».

Στη συνέχεια παρουσιάζονται και επιπρόσθετοι λόγοι μεταξύ άλλων ότι το iPhone

έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην ικανοποίηση των καταναλωτών από την J.D. Power and Associates στις κατηγορίες απόδοση, φυσικός σχεδιασμός, χαρακτηριστικά και ευκολία χειρισμού. Επίσης, η Retina οθόνη με πυκνότητα pixels τόσο μεγάλη που το μάτι δεν μπορεί να διακρίνει μεμονωμένα pixels, φωτογραφίες και λέξεις που είναι ζωντανές και καθαρές. «Μόλις δεις μια Retina οθόνη δεν είσαι ικανοποιημένος με τίποτα λιγότερο. Παραμένει ένα χαρακτηριστικό που βρίσκεται μόνο στο iPhone και άλλα προϊόντα της Apple».

Εν συνεχεία παρουσιάζεται ο επεξεργαστής A6 που έχει σχεδιαστεί για να γίνονται τα πάντα στο iPhone πολύ γρήγορα χωρίς να καταναλώνεται πολύ ενέργεια. Ως εκ τούτου, η διάρκεια της μπαταρίας είναι μεγάλη: 8 ώρες browsing, 8 ώρες ομιλίας και 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. «Είναι εκπληκτικό το πως χωρέσαμε μια πανίσχυρη μπαταρία σε ένα τόσο λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό - χάριν στους επιστήμονες της Apple που δημιούργησαν μοναδική χημεία μπαταρίας αντί να συμβιβαστούν με παραδοσιακές επιλογές». Ακόμα, γίνεται λόγος για την κάμερα και αναφέρεται ως στοιχείο ότι τα iPhone 4S, iPhone 4 και iPhone 5 είναι αντίστοιχα οι δημοφιλέστερες συσκευές στο Flickr.

Ένα άλλο δυνατό χαρτί του iPhone σύμφωνα με την Apple είναι το App Store με πάνω από 800.000 εφαρμογές, οι οποίες έχουν εξεταστεί από την Apple και δεν περιέχουν κακόβουλο υλικό. «Άλλα λειτουργικά συστήματα προσφέρουν ένα κατακερματισμένο σύστημα επιλογών που έχουν ως αποτέλεσμα προβλήματα με τη διαθεσιμότητα, εκνευρισμό από τους developers και κινδύνους ασφαλείας».

Τέλος, η Apple εκθειάζει την υποστήριξη LTE, το iOS 6, το Siri, το iCloud και την ανθρώπινη υποστήριξη από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να λύσει οποιαδήποτε απορία σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα