H λύτρωση και ο Κατίδης

09:39 17/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τη μεγάλη σε σημασία νίκη της ΑΕΚ επί της Βέροιας έχει πρώτο θέμα η ΩΡΑ, η οποία γράφει: "Το πήραν φανέλα και ιστορία. Πέντε λεπτά πριν από την καταστροφή βρέθηκε η ΑΕΚ, αλλά το τεράστιο μέγεθός της, την... έφερε στην περιοχή της Βέροιας στο 85' και βρήκε το χρυσό γκολ από το πόδι του

Κατίδη. Άγχος, νεύρα, έλλειψη βοήθειας από τον πάγκο και ατυχία με τις απώλειες των Φούντα και Τσουμάγκα με τραυματισμούς, έδωσαν στη Βέροια την ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση. Ευτυχώς ο Θεός της ΑΕΚ δεν την εγκατέλειψε κι έδωσε δύναμη στους παίκτες της να συνεχίσουν την προσπάθεια". Όσον αφορά τον Κατίδη η εφημερίδα σημειώνει: "Απαράδεκτος κι ας έχει το... ακαταλόγιστο. Απαγορεύει σε οποιονδήποτε να τον πάρει στα σοβαρά, ο Κατίδης που με τη χθεσινή του ηλιθιότητα, πρόσβαλλε την ΑΕΚ".

SPORTDAY

"Όλα τα λεφτά", έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα και αναφέρεται φυσικά στη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη - λύτρωση με πρωταγωνιστές τα πιτσιρίκια της! Ο Φούντας και ο Κατίδης με δικά τους γκολ υπέταξαν τη σκληροτράχηλη Βέροια. Άνευρη η Ένωση αν και προηγήθηκε νωρίς". Σχετικά με τον Κατίδη, η SD τονίζει: "Φασίστας;Μάλλον βλάκας! "Χαιρέτησα έτσι για να ζητήσω από τους οπαδούς να σηκωθούν όρθιοι", η πρώτη εξήγηση του Κατίδη κάνοντας τα πράγματα ακόμη χειρότερα...".

LIVE SPORT

Mε τον πανηγυρισμό του Κατίδη ασχολείται η εφημερίδα η οποία έχει την ερώτηση: "Ένοχος ή βλαξ;", για να προσθέσει: "Ο Κατίδης με τον άθλιο ναζιστικό χαιρετισμό αμαύρωσε τη νίκη - χρυσάφι που ο ίδιος χάρισε στην ΑΕΚ. Έντονες αντιδράσεις από κόμματα, διεθνείς παίκτες και οπαδούς του Δικεφάλου κατά του παίκτη που στην προσπάθειά του να μαζέψει τα ασυμμάζευτα τα έκανε χειρότερα: "Σιχαίνομαι τον φασισμό. Τώρα έμαθα τι σημαίνει αυτός ο χαιρετισμός. Ήθελα να ξεσηκώσω τον κόσμο". Για το ματς η LS γράφει: "Δεν βλεπόταν η Ένωση, αλλά κατάφερε να μείνει ζωντανή".

GOAL

Για "εξιλέωση" κάνει λόγο στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα, αναφορικά με τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ: "Νίκη - οξυγόνο πήρε η ΑΕΚ με 2-1 επί της Βέροιας έφτασε στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού και βλέπει το αύριο με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Έστω κι αν αγχώθηκαν και έπαιξαν με τη φωτιά, οι κιτρινόμαυροι πήραν υπερπολύτιμο τρίποντο που τους δίνει ανάσα και δικαίωμα να ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια".
Αναφορά φυσικά και μάλιστα ως δεύτερο θέμα, υπάρχει και για τον Κατίδη: "Είσαι καλά, ρε Κατίδη;", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Ντροπή και ξεφτίλα για τον παίκτη της ΑΕΚ που πανηγύρισε με απαράδεκτο ναζιστικό χαιρετισμό, προσβάλλοντας την ιστορία του συλλόγου και όσα αυτός πρεσβεύει. "Μακελειό" στο ΟΑΚΑ από την κίνηση του παίκτη και μάλιστα μπροστά στην κερκίδα όπου φιλοξενούνταν μικρά παιδιά. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο, "πάγωσαν" οι συμπαίκτες του καθώς και όλοι στον πάγκο".

Keywords
Τυχαία Θέματα