H συνάντηση και η άρνηση του Μανωλά

10:01 1/2/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Συνέντευξη του Κώστα Μανωλά, φιλοξενεί η εφημερίδα με τον αμυντικό της ΑΕΚ να τονίζει, σχετικά με την πρόταση της Έβερτον: "Μου έφεραν πρόταση σε μία... λαδόκολλα". Επιπλέον, το GOAL γράφει για "ραντεβού στα... κρυφά" των Νικολαϊδη, Κανελλόπουλου, Παππά και Κούλη, ώστε να διευθετήσουν τις μεταξύ τους διαφορές: "Οι τέσσερις άντρες μίλησαν αρκετή ώρα για τις μεταξύ τους διαφορές σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους και να λύσουν τις όποιες

διαφωνίες του παρελθόντος, αποδεικνύοντας πως έχουν τη διάθεση να υπερασπιστούν το ενωτικό πνεύμα που ήδη είχαν βγάλει και στη συνάντηση της Κυριακής. Βεβαίως, δεν υπεισήλθαν σε συγκεκριμένα νούμερα για τον καταμερισμό των χρεών, κάτι που θα συμβεί στη νέα σημερινή τους συνάντηση παρουσία του ορκωτού λογιστή που έχει ήδη στα χέρια του τα ποσά που αναλογούν στον καθένα.

Το θετικό λοιπόν είναι πως σε πρώτη φάση η τετράδα συναντήθηκε, ενημέρωσαν μάλιστα σχετικά και τον Νίκο Νοτιά που βρίσκεται στην Αμερική και πλέον η ουσία βρίσκεται στην ταμπακιέρα που θα προκύψει σήμερα, αλλά και στη στάση που θα τηρήσουν απέναντι στις εξελίξεις οι Πόλυς Χατζηιωάννου και Γκίκας Γκούμας.

Και αυτό γιατί μέχρι χθες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα συμφωνήσουν, με τον τελευταίο μάλιστα να δίνει το «παρών» στη σημερινή συνάντηση εκπροσωπώντας και τον Χατζηιωάννου", αναφέρει για το θέμα το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

SPORTDAY

Με το θετικό κλίμα που υπήρξε μετά την χθεσινή συνάντηση των "τεσσάρων" από την ομάδα του 2004, ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα: "Θετική η διάθεση των πρώην μετόχων στο πρώτο τους ραντεβού. Θα γίνει νέο σήμερα. Ανοικτό το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ο Γκίκας Γκούμας. Κάτι που δεν μπορεί ασφαλώς να εγγυηθεί στην ΑΕΚ ότι θα λύσει ξαφνικά όλα της τα προβλήματα. Ωστόσο, μονάχα ως θετικό μήνυμα μπορεί να εκληφθεί στην προσπάθεια να ανακουφιστεί (έστω) το τεράστιο ταμειακό πρόβλημα που απειλεί την ύπαρξή της. Εξάλλου αυτό (η επιβίωση αρχικά του συλλόγου) συμφωνήθηκε και πάλι στην αποψινή συζήτηση πως είναι το πρώτο που πρέπει να εξασφαλιστεί πριν εξεταστεί οποιαδήποτε λύση για το μέλλον", τονίζεται χαρακτηριστικά.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Οι διεργασίες που γίνονται για την εκλογή νέου προέδρου στη Γ.Σ. της Παρασκευής και η πρόταση από τον Αδαμίδη (όπως υποστηρίζει η εφημερίδα) να τον διαδεχθεί ο Δημητρέλος στην προεδρία της ΑΕΚ τονίζεται από την εφημερίδα η οποία γράφει συγκεκριμένα: "Δεν θέλει Πρωτοδικείο ο σημερινός πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά ούτε και τον Χρήστο Κωστή στη θέση του. Γι' αυτό πρότεινε στον γνωστό Ενωσίτη νομικό κι επίσης πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, να τον διαδεχθεί. Υποστηρίζει ότι έχει τη σύμφωνη γνώμη και βέβαια δεδομένη την ψήφο των Supporters. Εμμένει στην παραίτησή του ο Αδαμίδης. Η κίνηση του Χατζηχρήστου αντιδρά και ζητά αναβολή λίγων ημερών για τη Γ.Σ.". Σχετικά, με τη συνάντηση των "4" χθες η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ τονίζει: "Ντέμης, Παππάς, Κανελλόπουλος και Κούλης βρέθηκαν χθες: "Λύσαμε και τις μεταξύ μας διαφορές",

Keywords
Τυχαία Θέματα