Mαθαίνουν το πλαστικό στην ΑΕΚ, για να παίξουν με τον Αστέρα Βάρης

23:11 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στο πλαστικό χορτάρι του νέου γηπέδου στα Σπάτα έγινε το σημερινό φιλικό ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την Κ18 και η απόφαση αυτή έχει τη λογική του. Η ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή (8/12) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Βάρης. Το ματς αυτό θα γίνει (εκτός απροόπτου) στη φυσική έδρα της Βάρης, η οποία διαθέτει πλαστικό χορτάρι.
Έτσι, οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν από σήμερα μία πρώτη γεύση για το τι θα αντιμετωπίσουν την επόμενη αγωνιστική. Πάντως

ο Αστέρα Βάρης προσπάθησε να βρει γήπεδο με κανονικό χλοοτάπητα. Χτύπησε την πόρτα του γηπέδου στο Κορωπί, όμως τη βρήκε... κλειστή, ενώ ζήτησαν το γήπεδο και στην Κερατέα. Οριστική απάντηση ακόμη δεν έχουν πάρει από εκεί, ωστόσο δύσκολα το αίτημα θα γίνει αποδεκτό. Έτσι όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα δώσει το ματς με τον Αστέρα στη Βάρη.
Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως οι προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και προκειμένου η ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτό το ματς θα γίνουν στο τρίτο γήπεδο των Σπατών που έχει πλαστικό.

Να σημειωθεί πως η φωτογραφία είναι από το χθεσινό παιχνίδι του Αστέρα Βάρης με το Αιγάλεω (2-0) στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς με την ΑΕΚ. Η βροχή που έπεφτε χθες στην Αθήνα, έχει δημιουργήσει λίμνες. Το βέβαιο πάντως είναι πως αν το γήπεδο δεν είχε πλαστικό χορτάρι, με τόση βροχή που έπεσε χθες τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα. Η ευχή πάντως είναι στις 8 Δεκέμβρη να μη βρέχει...

Keywords
Τυχαία Θέματα