Preview 10ης αγωνιστικής

01:08 2/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 15:00 NS2

Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να βρει την ηρεμία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ τον Πλατανιά για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι, μετά την αποχώρηση του Παντελίδη θέλουν το «τρίποντο» για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Εκτός πλάνων έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι ο Τσάβες.
Με το ίδιο σκεπτικό ταξίδεψε στα Γιάννενα και η αποστολή του Πλατανιά, αφού στόχος είναι ένα «διπλό», που θα τους φέρει σε καλή θέση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να

υπολογίζει τους Φάισκα, Θέρα, Γιακουμάκη και Ναζλίδη.

Oι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Λίλα, Βίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Ίλιτς, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Κρητικός, Γιάκος, Αυγενικού και Στρούνα.

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Ζουμπουλάκης, Ιντζίδης, Κάστελς, Κατάι, Κοκκαλάς, Μπέλιτς, Μπεριάν, Ντεντάκης, Περιστερίδης, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπης, Σούκιας, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης και Φερνάντες.

Π.Α.Ο.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 17:15 NS2

Ο ΠΑΟΚ θέλει για την 10η αγωνιστική να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Εργοτέλης. Οι «ασπρόμαυροι» μετά τη νίκη στην Κομοτηνή θέλουν να συνεχίσουν με «τρίποντο». Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Πάμπλο Γκαρσία, Σεκού Ολίσε και Γιώργος Τζαβέλλας, αλλά και οι τιμωρημένοι Αλέξανδρος Τζιόλης και Κλάους Αθανασιάδης.
Ενώ, ο Εργοτέλης μετά την ήττα σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αν και γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο. Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Πετράκης. Πέρα από τους Μανώλη Τζανακάκη, Μάρκος Μπαμ Μπαμ και Χρήστο Χρυσοφάκη, θα απουσιάσει κι ο Μηνάς Πίτσος που δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά λόγω τραυματισμού.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Γλύκος, Βίτορ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Λίνο, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Λάζαρ, Νίνης, Γεωργιάδης, Λούκας, Στοχ, Λόρενς,Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Νέτσιντ

Εργοτέλης: Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Μεχία, Ρουγκάλας, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Ρέντζας, Μπουχαλάκης, Ουέλινγκτον, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Διαμαντάκος, Δωματάς, Πελέ και Βερπακόφσκις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS1

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της αγωνιστικής και θέλει να πάρει μια νίκη γοήτρου. Προβλήματα, πλην του Μπαϊράμι, δεν υπάρχουν για τον Γιάννη Αναστασίου, κι έτσι θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα στο ντέρμπι..
Ο Ολυμπιακός πάει στην Λεωφόρο με στόχο το «διπλό», που θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερο αέρα στην βαθμολογία. Τσόρι και Μασάντο χάνουν το ντέρμπι, ενώ ο Μπονγκ παρότι προπονήθηκε κανονικά έμεινε εκτός αποστολής.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Νάνο, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ και Φιγκερόα

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα