Preview 1ης αγωνιστικής πλέι οφ

08:57 15/5/2013 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE ΠΛΕΪ ΟΦ 1η αγωνιστική

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17:00, NOVASPORTS 2)
ΓΗΠΕΔΟ: ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθήνα)

Στα Γιάννινα, ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης με τις δυο ομάδες να επιδιώκουν το θετικό αποτέλεσμα για να μπουν με το δεξί σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι ξεκινούν με μηδέν βαθμούς αλλά με φιλοδοξία

να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν μιας και ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη, για πρώτη φορά στην ιστορία, έχει επιτευχθεί. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή
Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Φέγκρους, Μπαμπανιώτης, Βίλα, Γεωργίου, Γιάκος, Ίλιτς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Λίλα, Μιχαήλ, Μπέριος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι, Ντάσιος, Οικονόμου, Πάντος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς.
Από την άλλη μεριά, ο Αστέρας Τρίπολης καλείται να ξεχάσει τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να συγκεντρωθεί στην προσπάθεια να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα της Αρκαδίας ταξίδεψε στην πόλη των Ιωαννίνων με τρεις απουσίες καθώς ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει στον τραυματία Πιπίνη, στον τιμωρημένο Περόνε και τον ανέτοιμο Μπαρτολίνι.
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Φούλοπ, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Καστέλς, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Σέττι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής, Λένσε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ (19:15, NOVASPORTS 1)
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρα)

Έτοιμος να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο μίνι πρωτάθλημα είναι ο Ατρόμητος που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ξεκινά την διαδικασία με μηδέν βαθμούς επομένως είναι σημαντικό απόψε να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Ο Παράσχος δεν υπολογίζει στον Καραγκούνη και τον Φυτανίδη.
Η αποστολή του Ατρομήτου: Ράντμαν, Μανόλο, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπάλλας, Ουντόζι, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Καλλέργης, Κούτσι, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Φάμπιο, Μπρίτο.
Ο ΠΑΟΚ, μετά την "φουρτούνα" που προκάλεσε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδας, καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα των δυο βαθμών που έχει από τον Αστέρα Τρίπολης με τον Γιώργο Γεωργιάδη να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και να θέλει να συνδυάσει με νίκη το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Σταφυλίδης, Κατσουράνης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Σίλντενφελντ, Φωτάκης, Λάζαρ , Βούκιτς, Καμαρά , Λόρενς, Ολίσε, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Η βαθμολογία:
ΠΑΟΚ 4
Αστέρας Τρίπολης 2
Ατρόμητος 0
ΠΑΣ Γιάννινα 0

Keywords
Τυχαία Θέματα