Preview 24ης αγωνιστικής

00:12 11/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΞΑΝΘΗ (15:00/aek365/NOVA)

Το δεύτερο μέρος της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα ανοίγει στην Κέρκυρα όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ξάνθη. Οι «Φαίακες» θέλουν δεύτερη σερί νίκη για να αναρριχηθούν και άλλο στην βαθμολογία και να κερδίσουν την μάχη με τον υποβιβασμό. Από την πλευρά της η Ξάνθη έρχεται από πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλει την νίκη για να σταματήσει

η γκρίνια στην ακριτική πόλη

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Κέρκυρα (Γκράθια):Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Σακελλαρίου, Κοντοδήμος, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Όσμαν, Ηλιάδης, Ερίθε, Καλαντζής, Μπάρκογλου, Γιάντσης, Αγρίτης, Μαρτίν, Μαζνόφ, Ιωάννου, Καραλής

Ξάνθη(Ουζουνίδης): Ζοντί Βιβιανί, Δήμος Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Μάουρο Πόι, Στεφάν Νταρμπιόν, Μάρκο Μαρκόφσκι, Βαγγέλης Πλατέλλας, Θόδωρος Βασιλακάκης, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Σταύρος Σταθάκης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φλίσκας, Δημήτρης Κομεσίδης, Σπύρος Βάλλας, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Νίκος Τσουμάνης, Βλάσης Καζάκης, Μιχάλ Στάσιακ, Ρικάρντο Ντάνι, Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (15:00/aek365/NOVA)

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται στους Ζωσιμάδες. Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την νίκη επί της Δόξας ανέκτησε κάποιες ελπίδες για παραμονή, αλλά θέλει επιτακτικά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Λεβαδειακό για να πάρει και άλλη ανάσα. Από την πλευρά τους οι «Βοιωτοί» είναι πιο άνετοι , αλλά είναι αποφασισμένοι να περάσουν από μια δύσκολη έδρα που θα τους επιτρέψει να πατήσουν πιο γερά στην Σούπερ Λίγκα

ΠΑΣ Γιάννινα( Αναστασιάδης) :Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι, Βάντερσον, Λίλα, Βίλα, Ανδράλας, Κυριάκος, Μπεσέρα, Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Γιάκος, Μπακαγιόκο.

Λεβαδειακός (Παράσχος): Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Μεντί, Νικολακάκης, Μάνο, Κόρμπος, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Σούμπίνιο, Βασιλείου και Παπαδόπουλος.

ΟΣΦΠ-ΑΡΗΣ (17:15/aek365/NOVA)

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα ψάξει να βρει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από την Ευρωπαϊκή νίκη απέναντι στη Μέταλιστ για το Europa πηγαίνει στο ματς του Πρωταθλήματος με ανεβασμένη ψυχολογία και θέλει να πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υο «τρίποντο».

Από την άλλη, ο Άρης που προέρχεται από την σημαντική νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί στο Καραϊσκάκη. Οι παίκτες του Μασάδο κατεβαίνουν στην Αθήνα αποφασισμένοι να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Μέγερι, Δασκαλάκης, Τοροσίδης, Μοδέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο,

Keywords
Τυχαία Θέματα