Preview 4ης αγωνιστικής

09:43 24/9/2012 - Πηγή: AEK365

Νίκη και καλή εμφάνιση είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο φινάλε της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ο αγώνας θα γίνει στην Λιβαδειά μιας και στο ΟΑΚΑ είναι

προγραμματισμένη συναυλία προς τιμήν του συνθέτη Φοίβου.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ευελπιστεί οι φωνές του να έχουν πιάσει τόπο με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει εκτός ενδεκάδας παίκτες που θεωρεί πως εμφανίζονται αδιάφοροι στα παιχνίδια θέλοντας έτσι να στείλει το δικό του μήνυμα.
Για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ο Φερέιρα θα ξεκινήσει με τον Καρνέζη τερματοφύλακα, δεξί μπακ θα είναι ο Βύντρα και αριστερό ο Σπυρόπουλος ενώ στα στόπερ δίπλα στον Μπουμσόνγκ θα βρίσκεται ο Πίντο που θα παίξει αντί του Βελάσκες. Βιτόλο και Μαρίνος θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τοτσέ θα παίξουν οι Μαυρίας, Φορναρόλι και Σισοκό. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Κατσουράνης.
Από την άλλη μεριά ο Ατρόμητος είναι αήττητος στο πρωτάθλημα με δυο νίκες και μια ισοπαλία με την ομάδα του Περιστερίου να θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση του Παναθηναϊκού και να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παρατάξει τον Ατρόμητο με 4-5-1 με τους Ιτάνζ, Σκόνδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Γιαννούλη, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Επστάιν, Καραμάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα