Preview 5ης αγωνιστικής

00:09 23/9/2013 - Πηγή: AEK365

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ 19:30 NS1

Με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Άρη θα κλείσει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι Ακρίτες θα υποδεχθούν στα Πηγάδια τους Θεσσαλονικείς και θέλουν μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Από το ματς αυτό θα λείψει ο Κομεσίδης, αφού είναι ακόμα

ανέτοιμος.
Ενώ, και ο Άρης θέλει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και τον 1 βαθμό και γι'αυτό στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Ο Μιχάλης Κύργιας υπέστη θλάση στον δικέφαλο και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι, ενώ απών θα είναι και ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του από πέρυσι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Τζέμα, Κυριακίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Μπέρτο, Σολάρι, Ντε Γκούζμαν, Ντιέ, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Κάλβο, Σολτάνι, Μαρίν, Ράνος, Μάνταλος, Μπαρέττας, Σουάρεζ, Χοσέμι.

Άρης: Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα