STOP και από την αστυνομία

09:11 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την ΑΕΚ και η αστυνομία ζητάει την αναβολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό, λόγω των ζημιών που υπέστη το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα. σε σχετική σύσκεψη, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επικαλέστηκε την καταστροφή των πλέξιγκλας που χωρίζουν τις θύρες 29, 31, 33 και 35, αυτών στη θύρα των επισήμων, την καταστροφή

της περίφραξης της θύρας 35, η οποία βρίσκεται κάτω από το μάτριξ, την καταστροφή του συστήματος ελέγχου των εισιτηρίων και διαρκείας, καθώς και τα περίπου 800 καμένα και σπασμένα καθίσματα.

Όλα τα παραπάνω είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο να έχουν αποκατασταθεί μέχρι την έναρξη του αγώνα. Έτσι λοιπόν η αστυνομία ζήτησε να συζητηθεί εκ νέου το ζήτημα, αλλά τόνισε πως πρέπει να κλείσουν οι παραπάνω θύρες και να αποκατασταθούν κάποιες ζημιές όπως το σύστημα ελέγχου των εισιτηρίων. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι για πολλούς λόγους θα πρέπει να έχει αποκατασταθεί και το κατεστραμμένο μάτριξ, κάτι που είναι επίσης δύσκολο λόγω του μεγάλου κόστους.

Βεβαίως, η αστυνομία τόνισε πως σε περίπτωση που στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να διεξαχθεί ο αγώνας με το μάτριξ καμένο και τις θύρες 29, 31, 33 και 35, κλειστές, τότε θα μπορούσε να δώσει το «ΟΚ» για την ομαλή διεξαγωγή του ματς, κάτι που μάλλον απίθανο φαντάζει από την πλευρά της Ένωσης. Από εκεί και πέρα έχει προγραμματιστεί νέα σύσκεψη για την προσεχή Παρασκευή, το πρωί, όπου εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα