Στον… αέρα το ματς με Παναιτωλικό

01:02 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Ολυμπιακό Στάδιο βρέθηκε χθες το πρωί ο Ανδρέας Δημητρέλος, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκησή του, κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα σύμβαση. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα... απομεινάρια της «μάχης» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Και τα όσα είδε, η αλήθεια είναι πως δεν τα πίστευε. Το μέγεθος των καταστροφών ήταν τόσο μεγάλο που ανάγκασε τον πρόεδρο της ΑΕΚ να συζητήσει το ενδεχόμενο μη διεξαγωγής του ματς με τον Παναιτωλικό, την προσεχή Κυριακή. Οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος έχει να κάνει με κάποιες συγκεκριμένες βλάβες, όπως αυτή του ενός μάτριξ του Σταδίου που δεν λειτουργεί καθόλου. Βλέπετε από εκεί παίζονται διαφημιστικά σποτ από τα οποία διαφημίζονται χορηγοί. Σε περίπτωση που το ένα δεν λειτουργεί, η ΑΕΚ θα έχει πρόβλημα με τους χορηγούς της.

Παράλληλα, υπάρχουν και οι φόβοι μήπως... χρεωθεί η ίδια ζημιές που δεν προκλήθηκαν από την Ένωση, αλλά από οπαδούς του Παναθηναϊκού, την περασμένη Κυριακή. Το πεδίο μάχης που θύμιζε το ΟΑΚΑ μετά το ντέρμπι, δεν είχε αλλάξει μέχρι χθες και σε περίπτωση που το γήπεδο δεν παραδοθεί στην κανονική του... μορφή, τότε η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να διεξάγει το ματς. Μάλιστα, έγινε και μία αυτοψία από τον Ανδρέα Δημητρέλο με φωτογραφίες ντοκουμέντα από τα πολλά προβλήματα που παρουσίαζε το Στάδιο, προκειμένου να γνωρίζει ακριβώς την κατάσταση.

Έτσι λοιπόν διαμήνυσε στην διοίκηση του ΟΑΚΑ πως θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση με τον Παναθηναϊκό, να αποκατασταθούν οι ζημιές και να παραδοθεί σε... κανονική κατάσταση το γήπεδο. Εφόσον μέχρι την Πέμπτη δεν υπάρξει συμφωνία και πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης, τότε δεν αποκλείεται το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό να αναβληθεί, υπό τον φόβο μην πληρώσει η Ένωση τα σπασμένα άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα