«Special τέλος» (ΦΩΤΟ)

13:06 21/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θα φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν, οι ισπανικές εφημερίδες αφιερώνουν, όπως είναι φυσικό, τα σημερινά τους πρωτοσέλιδα στην αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού.
Μάλιστα, η πλειοψηφία των δημοσιευμάτων είναι αρνητικά για τον Μουρίνιο ενδεικτικό της κακής σχέσης που είχε ο Πορτογάλος με τους δημοσιογράφους σε αυτά τα τρία χρόνια.
Η MARCA κυκλοφορεί με τίτλο "Special τέλος" και συμπληρώνει: "Ο Φλορεντίνο είπε πως έκλεισε το κεφάλαιο Mou και ανακοίνωσε εκλογές

για τις 16 Ιουνίου".
Η AS στο πρωτοσέλιδο της γράφει: "Πολύ κακό για το τίποτα. Αναμένονται εκλογές".
Καυστικές υπήρξαν οι καταλανικές εφημερίδες σχολιάζοντας την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο από την Ρεάλ Μαδρίτης με την SPORT να κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο "Αντίο Mou από την πίσω πόρτα". Στο κάτω μέρος του πρωτοσέλιδου υπάρχει δήλωση του αντιπροέδρου της Μπαρτσελόνα, του Βιλαρουμπί, ο οποίος λέει: "Ο Μουρίνιο ήταν μια μάστιγα για το ισπανικό ποδόσφαιρο".
Η MUNDO DEPORTIVO στο πρωτοσέλιδο της γράφει "Έκλεισε ο κύκλος. Ο Φλορεντίνο είπε αντίο στον Μουρίνιο επίσημα. Κοινή συναινέσει η συμφωνία χωρίς να χρεωθεί ούτε ένα ευρώ. Αν επανεκλεγεί ο πρόεδρος των ‘λευκών' θα υπάρξει ισχυρή προσφορά για Αντσελότι".
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν δείτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα