Αμπιντάλ: Δεν ξέρω αν θέλουν να με κρατήσουν

12:58 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η προτεραιότητα του Ερίκ Αμπιντάλ είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα αλλά, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, δεν γνωρίζει ακόμα αν το ίδιο θέλει και η διοίκηση της ομάδας.

Σε δηλώσεις του ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός τόνισε: "Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο για δυο χρόνια ακόμα, αρκεί να μου το επιτρέψει η υγεία μου. Αυτή την στιγμή νιώθω εξαιρετικά, συνεπώς στο μυαλό μου είναι μόνο η δουλειά μου. Επιθυμώ να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα, αλλά και να συνεχίσω σε αυτή και μετά το καλοκαίρι,

όταν και λήγει το συμβόλαιο μου. Αν και βρισκόμαστε στα μέσα Απριλίου, κανείς από την διοίκηση δεν με έχει ρωτήσει σχετικά με το συμβόλαιο μου. Δεν ξέρω αν θέλουν να με κρατήσουν. Από την διοίκηση δεν έχω κανένα παράπονο, μου συμπεριφέρθηκαν άψογα κατά την διάρκεια της περιπέτειας μου, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους σχετικά με το μέλλον μου στην ομάδα".
Μάλιστα ο Αμπιντάλ αποκάλυψε πως ήδη έχει προτάσεις από άλλες ομάδες: "Στα χέρια μου έχω μια δυο προτάσεις και κάποιες ομάδες έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου. Αλλά προτεραιότητα μου είναι να συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα. Για αυτό ζητώ ένα σημάδι από την διοίκηση. Για να ξέρω αν θα λάβω σοβαρά υπόψη τις άλλες προτάσεις που έχω".

Keywords
Τυχαία Θέματα