Αδαμίδης στο aek365.gr: Οι πόρτες της ΑΕΚ είναι πάντα ανοικτές

13:52 30/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δέχτηκε να μιλήσει στο aek365.gr και όσον αφορά το θέμα Ξενιάδη ήταν ξεκάθαρος: "Οι πόρτες της ΑΕΚ ήταν και παραμένουν πάντα ανοικτές για όποιον θέλει να βοηθήσει. Για τον κύριο Ξενιάδη που σύντομα

θα έχω συνάντηση μαζί του ισχύει ότι για όλους τους ενδιαφερόμενους. Αν ακολουθήσει την διαδικασία που αποφάσισε η Γ.Σ των μετόχων και μπουν στα ταμεία τα απαραίτητα χρήματα (σ.σ 10.000.000 ευρώ) τότε θα πάρει αυτόματα το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο".

Οσον αφορά τις επαφές που είχε στο Ντουμπάι ο πρόεδρος δεν μπήκε σε λεπτομέρειες απλά τόνισε πως αν η εταιρία με την οποία είχε συζητήσεις αποφασίσει να επενδύσει στην ΑΕΚ τότε οι εξελίξεις θα είναι ταχύτατες. Τέλος για την υπόθεση με τον πελάτη του δικηγόρου Γιάννη Βλάχου επανέλλαβε πως το ενδιαφέρον είναι ενεργό και δεσμεύτηκε πως σε κάθε περίπτωση θα αποκαλυφθεί η εταιρία την οποία εκπροσωπεί ο Βολιώτης δικηγόρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα