«Αυτοκτόνησε» η ΑΕΚ

20:05 23/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ αν και είχε ένα σημαντικό προβάδισμα 4 γκολ δεν κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι το τέλος και τελικά γνώρισε την ήττα με 24-22 από τη Λίγκι στο κλειστό γήπεδο των 'Ανω Λιοσίων.
Οι «κιτρινόμαυροι» που είχαν την συγκλονιστική στήριξη των οπαδών τους θα βρεθούν στη Σουηδία (30/11) με στόχο να ανατρέψουν την κατάσταση στη ρεβάνς και να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στους Ομίλους τους EHF CUP.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυναμικά, αφού ήθελε από την αρχή να απειλήσει τους αντιπάλους της και να φέρει το ματς στα μέτρα της. Έτσι, έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με μια καλή επίθεση, αλλά και εξίσου καλή αμυντική λειτουργία προηγήθηκε (8-6). Η Λίγκι στη συνέχεια προσπάθησε να ανατρέψει το σκορ και έφτασε μέχρι και την ισοφάριση (11-11). Έπειτα, όμως η Ένωση πήρε τα ηνία (13-11) και έφτασε να μπαίνει στα αποδυτήρια με διαφορά τριών γκολ (14-11).
Στην επανάληψη η Ένωση παρουσίασε και πάλι καλή εικόνα και αύξησε κι άλλο την διαφορά, από την στιγμή που έβγαζε μεγάλη ενέργεια μέσα στο παρκέ (17-14). Η πίεση της Σουηδικής ομάδας από ένα σημείο και πέρα έπιασε τόπο, αφού έφερε εκ νέου το ματς στα ίσα (19-19), με την ΑΕΚ να χάνει ευκαιρίες για να πάρει και πάλι τα ηνία. Η Λίγκι, μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να αυξήσει την διαφορά της (20-23) λίγα λεπτά πριν το τέλος κι έτσι έφτασε στη νίκη.

ΑΕΚ: Καφφάτος, Ράκσεβιτς (6), Μπακαούκας (5) Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης (2), Γιαννόπουλος, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς (5), Νικολαϊδης, Τσακνής, Σανίκης (2), Αλβανός (2), Καρυπίδης, Παπαδιονυσίου, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος

Λούγκι: Κρίστενσεν, Γουίκμαν (4), Λεϊχνμποργκ (2), Ερνστσον, Τίνγκσβαλ (5), Σχόλιν (1), Χάλμπεργκ (6), Μιλοσεβιτς, Λάρσον, Τζέπσον, Σκέρεμο (3), Χίπε, Τζέρνεμιρ, Μορκ, Τοθ, Τζίντελμπεκ

Keywords
Τυχαία Θέματα