Δεν το χάρηκαν όσο ήθελαν (VIDEO)

18:52 23/11/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΓΡΑΝΑΔΑ: 7-0
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Η Ατλέτικο έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Χετάφε, την διέλυσε με 7-0 και παρέμεινε σε απόσταση τριών βαθμών από την Μπαρτσελόνα.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Λάγο πρόλαβε τον Αρντά Τουράν, ενώ στο 25' μετά από κόρνερ του Κόκε, ο Γκαρθία με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η Ατλέτικο συνέχισε να πιέζει και πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 36' μετά από νέα σέντρα του Κόκε, ο Λόπο

έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0. Η κατάσταση γα την Ατλέτικο έγινε ακόμη πιο δύσκολη στο 42', όταν αποβλήθηκε ο Βαρέλα.

Στο 49ο λεπτό μετά από σέντρα του Χουανφράν από δεξιά, ο Βίγια έκανε εξ επαφής το 3-0, ενώ στο 52' ο Γκαρθία με νέα κεφαλιά έκανε το 4-0. Στο 56' ο Γκαρθία είχε και δοκάρι, ενώ στο 69' ο Κόστα με τρομερό γυριστό, έκανε το 5-0. Στο 78ο λεπτό ο Βίγια με πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 6-0 κι έπιασε στη 12η θέση του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της Πριμέρα τον Γκιγιέρμο Κοροστίθα, ενώ στο 90+2' ο Αντριάν με σουτ από το πέναλτι μετά από φάση διαρκείας έκανε το 7-0.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Λουίς, Αλντερβάιρελντ, Μιράνδα, Χουανφράν, Τιάγκο, Γκάμπι (71' Τόρες), Γκαρθία (61' Κόστα), Τουράν, Κόκε (64' Αντριάν), Βίγια.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μογιά, Βαλέρα, Λόπο, Αλέξις, Λάγο, Μπόρχα (46' Αρόγιο), Μίτσελ (60' Μοσκέρα), Κάστρο, Λεόν, Λαφίτα, Κολουνγκά (68' Μαρικά).

ΑΛΜΕΡΙΑ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-5
Γήπεδο: Χουέγος Μεντιτερανέος

Η Ρεάλ πέτυχε εύκολη νίκη με 5-0 κόντρα στην Αλμερία, αλλά ο τραυματισμός του Ρονάλντο σημάδεψε το ματς.

Η Ρεάλ ξεκίνησε πολύ δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κοντινή πλασέ του Ρονάλντο μετά από ασίστ του Ίσκο, ενώ στο 5' και στο 12' ο Μπενζεμά έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες. Στο 17' ο Τρουχίγιο πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Κριστιάνο, ενώ η Ρεάλ έχασε αρκετές ακόμη ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ καρδιοχτύπησαν στο 53' όταν ο Ρονάλντο έδειξε να πονάει και αντικαταστάθηκε. Στο 54' το σουτ του Μπέιλ έφυγε άουτ, ενώ ο Λόπεθ είπε όχι σε προσπάθεια του Σούσο στο 56'. Στο 61' ο Μπέιλ έβγαλε όμορφα για τον Μπενζεμά ο οποίος με τρομερό νίκησε τον Εστεμπάν κι έκανε το 2-0, ενώ στο 71' ο Ντουμπαρμπιέ έκανε κοντρόλ μέσα στην περιοχή, ο Μπέιλ πήρε την μπάλα με απίστευτο τακουνάκι και με κοντινό σουτ έγραψε το 3-0. Στο 75ο λεπτό ο Ίσκο με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 4-0, ενώ στο 80', ο Καζεμίρο έβγαλε τρομερή κάθετη για τον Μοράτα, ο οποίος έκανε τα 5-0 με απίθανη λόμπα. Στο 85ο λεπτό το τρομερό σουτ του Καζεμίρο, παραλίγο να γκρεμίσει το δοκα΄ρι του Εστμπάν.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Τορσιλιέρι, Τρουχίγιο, Πεγιεράνο (66' Τεμπάρ), Νέλσον, Ντυμπαρμπιέ, Αζέεζ, Βέρθα (58' Σοριιάνο), Σούσο, Βιδάλ (72' Ντίας), Ροδρί.

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Αρμπελόα, Ίσκο, Ιγιαραμένδι (73' Καζεμίρο), Αλόνσο, Ρονάλντο (53' Χεσέ), Μπέιλ, Μπενζεμά (62' Μοράτα).

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ: 4-3
Γήπεδο: Ανοέτα

Όργια Βέλα στο Ανοέτα, με τη Σοσιεδάδ να κερδίζει με το εντυπωσιακό 4-3 τη Θέλτα. Ο Μεξικανός άσος των Βάσων πέτυχε και τα 4 γκολ της ομάδας του και την οδήγησε σε μεγάλη νίκη.

Στο 4ο μόλις λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Βέλα, αλλά στο 7' μετά από λάθος του Καμπράλ, η μπάλα έφτασε στον Μεξικανό άσος της Σοσιεδάδ που έκανε το 1-0 για τους Βάσκους. Η Θέλτα ανέβασε στροφές και έφερε στα ίσα το ματς στο 23' με κεφαλιά του Ραφίνια, ενώ πέντε λεπτά μετά, ο Λόπεθ με σουτ έφερε τούμπα το σκορ για τη Θέλτα. Στο 35' ο Γιοέλ είπε όχι με διπλή προσπάθεια σε σουτ του Γκρισμάν, ενώ στο 41' ο Βέλα έχασε τεράστια ευκαιρία.

Στο 48ο λεπτό η κεφαλιά του Κάρλες έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 57' ο Ραφίνια έκανε το 3-1 για τη Θέλτα. Στο 56ο λεπτό ο Κάστρο έδωσε για τον Βέλα, ο οποίος μείωσε σε 3-2, ενώ στο 65' η Θέλτα έχασε τον Φοντάς με κόκκινη. Έτσι η Σοσιεδάδ πίεσε και έφερε στα ίσα το παιχνίδι στο 78' με τον Βέλα, ο οποίος ήταν όμως σε θέση οφσάιντ. Ο Μεξικανός άσος της Σοσιεδάδ ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου στο 81ο λεπτό, καθώς έκανε τα 4-3 για την ομάδα του με το 4ο γκολ του στο ματς.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Λα Μπέγια, Ι.Μαρτίνεθ, Μ.Γκονζάλεθ (66' Αγιρέτσε), Ζαλδούα (80' Ρος), Μπεργάρα, Θουρουτούθα (37' Πάρδο), Πριέτο, Γκρισμάν, Κάστρο, Βέλα.

ΘΕΛΤΑ: Γιοέλ, Καμπράλ, Μάγιο, Αουρτενέτσε, Τζόνι, Φοντάς, Φερνάντεθ, Λόπεθ (83' Μαντιντά), Ραφίνια, Κάρλες (72' Μίνα), Νολίτο (70' Κόστας).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΓΡΑΝΑΔΑ: 4-0
Γήπεδο: Καμπ Νου

Παρά τις πολλές απουσίες, η Μπαρτσελόνα έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Γρανάδα, την οποία και κέρδισε με 4-0.

Στο 8ο λεπτό ο Ρομπέρτο είπε όχι σε σουτ του Ινιέστα, ενώ στο 11' ο Νεϊμάρ σούταρε ψηλά άουτ από καλή θέση. Στο 14' ο Ρομπέρτο απέκρουσε νέο σουτ του Αλέξις, αλλά στο 19' ο Σεσκ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Νιόμ και ο Ινιέστα από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Η Γρανάδα άγγιξε την ισοφάριση στο 23', καθώς το σουτ του Πίτι λίγο έξω από την περιοχή, τράνταξε το δοκάρι του Πίντο, ο οποίος στο 30' σταμάτησε τον επιθετικό της Γρανάδα. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε και νέο πέναλτι στο 40' με τον Ινιέστα, που ίσως να ήταν εκτός περιοχής και ο Σεσκ αυτή τη φορά έκανε το 2-0.

Στο 48' η κεφαλιά του Ελ Αράμπι έφυγε μόλις άουτ, όπως και το σουτ του Πέδρο, δύο λεπτά μετά, ενώ στο 67' η Γρανάδα έχασε με κόκκινη κάρτα τον Ιτούρα και τα πράγματα δυσκόλεψαν κι άλλο για εκείνη. Στο 71' ο Πίντο είπε όχι στον Νιόμ και στην επόμενη φάση ο Αλέξις έκανε το 3-0 από κοντά. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο Πέδρο, μετά από όμορφη ενέργεια του Σέρχι Ρομπέρτο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Αντριάνο, Μπαρτρά, Πουγιόλ, Μοντόγια, Μπούσκετς (73' Σονγκ), Πέδρο, Ινιέστα, Αλέξις (73' Σέρχι Ρομπέρτο), Νεϊμάρ (81' Τραορέ), Σεσκ.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Φολκιέ, Μουρίγιο, Ντιακατέ, Ανγκούλο, Ιτούρα, Ρέθιο, Ρίκο, Ελ Αράμπι (74' Ρίκι), Πίτι (77' Μπουονανότε), Μπραχίμι (77' Ιγκαλό)

Keywords
Τυχαία Θέματα