«Αυτοκτόνησε» ο Εργοτέλης

19:21 15/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΤΟΥΜΠΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΘΑΝΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)

Σε ένα ματς που ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλύτερος, από τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, κατάφερε να χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια του (2-1). Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου στάθηκε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο

απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ ο οποίος έδειχνε να αιφνιδιάζεται από τον τρόπο παιχνιδιού των Κρητικών. Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0, στο δεύτερο ημίχρονο με τον πρωταγωνιστή τον Σαλπιγγίδη ο οποίος ισοφάρισε και αργότερα κέρδισε το πέναλτι.

Πρωταγωνιστής για τον Εργοτέλη ήταν ο Λεάλ ο οποίος είχε πολλές ευκαιρίες να για να σκοράρει αλλά τις «πέταξε». Σε κακή μέρα ο Ουρουγουανός επιθετικός ο οποίος με τις επιλογές του «βραχυκύκλωσε» την επιθετική λειτουργία των συμπαικτών του.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η αναμέτρηση στη Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες στο ματς με τον Εργοτέλη να περιμένει στην άμυνα και να θέλει να «χτυπήσει» στην κόντρα. Οι Θεσσαλονικείς είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά οι λάθος εκτιμήσεις του Αθανασιάδη είχαν ως αποτέλεσμα την άδοξη κατάληξη των φάσεων.

Στο 21' ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να πάρει «κεφάλι» στο σκορ με τον Έτο να κάνει ωραία παράλληλη σέντρα από τα δεξιά αλλά ο Αθανασιάδης ήταν ένα βήμα πίσω από την φάση με αποτέλεσμα να μην προλάβει να κάνει την προβολή στο πρώτο δοκάρι και σε κενή εστία. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι αν και είχε την κατοχή, «πλήρωσε» τις χαμένες τις ευκαιρίες. Ο Μπαλάφας άφησε την μπάλα να περάσει μη βλέποντας πως ο Κουτσιανικούλης είναι από πίσω, ο νεαρός επιθετικός «έσκαψε» την μπάλα πάνω από τον Γλύκο και στη συνέχεια πλάσαρε σε κενή εστία.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να σκοράρει και να «απαντήσει» άμεσα αλλά οι εξαιρετικές επεμβάσεις του Πίρσον κράτησαν ανέπαφη την εστία του.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι Θεσσαλονικείς κυνήγησαν την ισοφάριση. Το ματς συνέχισε να έχει πολύ καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να είναι πολύ δραστήριες. Χρειάστηκαν μόλις δέκα λεπτά για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην ισοφάριση. Ο Ρομπέρ επιβεβαίωσε την πολύ καλή του εικόνα με μία ασίστ από τα αριστερά με τον Σαλπιγγίδη να κάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι δεν σταμάτησε εκεί αφού μετά την ισοφάριση προσπάθησε να πετύχει ακόμη ένα τέρμα. Οι «κόντρα» επιθέσεις της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου λειτούργησαν στο 65ο λεπτό. Ο Λεάλ βγήκε στη κόντρα και αντί να προτιμήσει να δώσει την πάσα στον αμαρκάριστο Κατσικοκέρη, προτίμησε να κάνει το σουτ με την μπάλα να μην ανησυχεί τον Πίρσον.

Οι Κρητικοί είχαν ακόμη μία πολύ καλή στιγμή και πάλι με τον Σέρχιο Λεάλ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός βρέθηκε, στο 69ο λεπτό, απέναντι από τον Γλύκο αλλά το τεχνικό του σουτ πέρασε πάνω από την εστία του Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ανατροπή από τα έντεκα βήματα. Ο Σαλπιγγίδης έκανε την σέντρα από τα δεξιά με την μπάλα να σταματάει στο χέρι του Κυρι

Keywords
Τυχαία Θέματα