«Αγαπημένε μου Άη Βασίλη»

11:49 31/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τo 2013 βρίσκεται προ των πυλών με τον Άι Βασίλη να ετοιμάζεται να μοιράσει δώρα και τους φιλάθλους των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης να έχουν ζητήσει και αυτοί το κάτιτις τους από τον Άγιο για τις αγαπημένες τους ομάδες ενόψει της νέας χρονιάς.

Το aek365 τρύπωσε στον σάκο του Άι Βασίλη και βρήκε τα γράμματα και σας τα παρουσιάζει

Φίλος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, ξέρω πως δεν μπορείς να μου φέρεις φέτος εκείνη την κούπα με τα μεγάλα αυτιά για αυτό δεν θα σε κουράσω πολύ μιας και το πρωτάθλημα το έχω

στο τσεπάκι να είναι καλά ο Μαντσίνι. Εκείνο που θέλω είναι να κάνεις κατά δέκα χρόνια νεότερους τους Φέργκιουσον, Γκιγκς, Σκόουλς και Φέρντιναντ και όλα καλά. Α, και το νου σου, μην τυχόν και πας κανένα δώρο στον Γουέμπ, θα σου κρατάω μούτρα".

Φίλος Γιουβέντους: "Άι Βασίλη, παράπονο δεν έχω, το 2012 μου έφερες εκείνο ακριβώς που σου ζήτησα, το πρωτάθλημα. Φέτος όλα δείχνουν πως και φέτος θα το πάρω αρκεί βέβαια και εσύ να φροντίσεις να είναι καλά οι διαιτητές και να σφυράνε όπως τώρα".

Φίλος Μπάγερν Μονάχου: "Άγιε Βασίλη σου στέλνω γράμμα αν και την χρονιά που φεύγει με ξέχασες και δεν μου έφερες εκείνη την μεγάλη κούπα που σου ζήτησα. Τέλος πάντων, περασμένα ξεχασμένα, για φέτος δεν θέλω πολλά, απλώς να μην τραματιστεί ο Ριμπερί και ο Ρόμπεν. Νισάφι πια".

Φίλος Λίβερπουλ: "Άγιε Βασίλη δεν θα σε απασχολήσω πολύ. Αν έχεις κρατήσει το περσινό μου γράμμα στο οποίο σου ζητούσα δυο επιθετικούς, αξιόπιστους αμυντικούς, τέσσερα χαφ και έναν καλύτερο προπονητή είμαστε OK. Του χρόνου αν τα έχεις κάνει αυτά θα μιλήσουμε και για το γήπεδο. Και μην ξεχνάς... You'll never walk alone".

Φίλος Μίλαν: "Άγιε Βασίλη είπαμε να κάνεις δώρα στην Παρί αλλά όχι και να της δώσεις τον Ζλάταν. Πώς θα την βγάλω την σεζόν με τα πιτσιρίκια; Για αυτό για να εξιλεωθείς, θέλω να μου φέρεις στο Σαν Σίρο τον Γκούλιτ τον Φαν Μπάστεν, εννοείται στην ηλικία που ήταν τότε, για να τα σαρώσω όλα".

Φίλος Μπαρτσελόνα: "Άγιε Βασίλη το μονό που σου ζητάω για το 2013 είναι να γίνει καλά ο Τίτο Βιλανόβα και να επιστρέψει γερός και δυνατός στον πάγκο της ομάδας μου. Κατά τα άλλα, με τον Μέσι, τον Πουγιόλ τον Ινιέστα και τα άλλα παιδιά πάω να τα πάρω όλα, να ναι καλά ο Ζοσέ".

Φίλος Ρεάλ Μαδρίτης: "Άγιε Βασίλη, σύμφωνοι πέρσι μου το έφερε το δωράκι που σου είχα ζητήσει, πρωτάθλημα, αλλά φέτος επειδή τα πράγματα είναι ζόρικα και ο Πορτογάλος θα τσακωθεί ακόμα και με τον ιδιοκτήτη του κυλικείου, θέλω σε παρακαλώ να κάνεις κάτι ώστε η Μπαρτσελόνα να πουλήσει τον Μέσι και τα άλλα παιδιά μπας και μπορέσω να δω χαρά φέτος".

Φίλος Άρσεναλ: "Είσαι άκαρδος. Δεν σε αγαπάω. Μα είναι ανάγκη ό,τι σου ζητάνε οι άλλοι να έρχεσαι να το παίρνεις από εμένα; Για αυτό λοιπόν θα σου βάλω δύσκολα φέτος Άγιε Βασίλη. Κράτα σημειώσεις: Θέλω να μου φέρεις πίσω τον Σεσκ, τον Νασρί και τον Κλισί. Όσο για τον ακατανόμαστο Ολλανδό που ούτε το όνομα του δεν θέλω να λέω μην του πας τίποτα, θα το εκτιμούσα. Α, και να μην το ξεχάσω πείσε τον Βενγκέρ να κάνει καμία μεταγραφή της προκοπής".

Φίλος Τσέλσι: "Άγιε Βασίλη ξέρω πως δεν μπορώ να είμαι αχάριστος γιατί μου έφερες πέρσι το μεγαλύτερο δώρο. Αλλά ποιος σου είπε πως θέλω τον Μπενίτεθ; Για αυτό λοιπόν σου ζητώ από το καλοκαίρι να μου φέρεις έναν κύριο που τώρα ξεκουράζεται στην Νέα Υόρκη, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου έχει εύκολο όνομα, Πεπ".

Keywords
Τυχαία Θέματα