Άγιο είχε ο Αλέξις Σάντσες

11:49 1/6/2013 - Πηγή: AEK365

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Αλέξις Σάντσες με τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα να είναι τυχερός που βγήκε ζωντανός όπως αναφέρει η εφημερίδα MARCA.
Για λόγους που παραμένουν άγνωστοι, ο Αλέξις Σάντσες, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να πέσει σε μια διαχωριστική μπάρα σε κεντρική οδική αρτηρία της Βαρκελώνης, την C-32.
Αξίζει να σημειωθεί πως για πάνω από 100

μέτρα το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία του ενώ τον Αλέξις Σάντσες μάζεψε ένας συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα που ακολουθούσε λίγα μέτρα πιο πίσω.
Από την σύγκρουση ένας από τους τροχούς του αυτοκινήτου έφυγε από την θέση του με το όχημα να έχει υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές και με την ισπανική τροχαία να υποστηρίζει πως ο Αλέξις Σάντσες είχε υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.
Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός τώρα θα έχει μπελάδες με την αστυνομία γιατί έφυγε από τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να περιμένει τους αστυνομικούς ενώ άγνωστο παραμένει αν είχε υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα