Αγρίεψαν οι Λέικερς

10:17 19/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Staples Center" οι Λος Άντζελες Λέικερς θύμισαν κάτι από τα παλιά και έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν άνετα των Χιούστον Ρόκετς με 119-108 με τον Μάικ Ντ'Αντόνι να περιμένει ακόμα το ντεμπούτο του στον πάγκο καθώς αναρρώνει από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα στο πόδι. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ που με 22 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ σημείωσε το 18ο τριπλ νταμπλ της καριέρας του με τον Ντουάιτ Χάουαρντ να πετυχαίνει 28 πόντους για λογαριασμό των Λέικερς

έχοντας επίσης 13 ριμπάουντ και 3 τάπες. Ο Τσάντλερ Πάρσονς με 24 πόντους ξεχώρισε από τους Χιούστον Ρόκετς.

- Με τον Νικολά Μπατούμ και τον Γουέσλεϊ Μάθιους να πετυχαίνουν από 21 πόντους ο καθένας, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν πτοήθηκαν όταν οι Σικάγο Μπουλς κάλυψαν μια διαφορά 15 πόντων στις αρχές της τέταρτης περιόδου και επικράτησαν με 102-94 πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους. Οι Μπουλς πάλεψαν για την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφεραν γνωρίζοντας την πέμπτη τους ήττα σε δέκα αγώνες με τον Γιόακιμ Νόα να είναι ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα με 16 πόντους έχοντας επίσης 15 ριμπάουντ και 8 ασίστ.
- Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Φιλαδέλφεια Σιξερς οι οποίοι κέρδισαν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με 86-79 με τους Ιβάν Τέρνερ και Τζόου Χόλιντεϊ να έχουν από 9 ασίστ ο καθένας και να πετυχαίνουν 19 και 14 πόντους αντίστοιχα. Ο Αλόνζο Γκι με 17 πόντους δεν κατάφερε να αποτρέψει την έκτη συνεχόμενη ήττα για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.
- Έξι νίκες στα οκτώ πρώτα παιχνίδια συμπλήρωσαν οι Μπρούκλιν Νετς οι οποίοι επικράτησαν των Σακραμέντο Κινγκς με 90-99 εκτός έδρας. Έξι παίκτες των Νετς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων με τον Αντρέι Μπλάτσε να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 22 πόντους και να συμβάλει και αυτός στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη των Μπρούκλιν Νετς. Ο Νταμάρκους Κάζινς με 29 πόντους ξεχώρισε από τους Σακραμέντο Κινγκς.
- Η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κέρδισε τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 119-109 έχοντας σε μεγάλη βραδιά την τριάδα των Ντουράντ, Γουέστμπρουκ, Μάρτιν που σημείωσαν μαζί τους 78 πόντους της ομάδας. Ο Κέβιν Ντουράντ είχε 25 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ο Γουέστμπρουκ είχε 30 πόντους, 7 ασίστ και 5 κλεψίματα ενώ ο Μάρτιν σημείωσε 23 πόντους. Ο Στίβεν Κάρι με 22 πόντους και 5 ασίστ ξεχώρισε από τους Ουόριορς.
- Την δεύτερη νίκη σε έντεκα παιχνίδια πέτυχαν οι Ντιτρόιτ Πίστονς που επικράτησαν των Μπόστον Σέλτικς με 103-83 έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και τον Γκρεγκ Μονρό να είναι ο πρώτος σκόρερ με 20 πόντους μαζεύοντας και 13 ριμπάουντ. Ο Κέβιν Γκαρνέτ με 15 πόντους ξεχώρισε από τους Μπόστον Σέλτικς με τον Ραζόν Ρόντο να υποπίπτει σε έξι λάθη.
- Πέρσι οι Τορόντο Ράπτορς ηττήθηκαν τρεις συνεχόμενες φορές από τους Ορλάντο Μάτζικ ωστόσο φέτος πήραν την εκδίκηση τους επικρατώντας με 97-86. Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα το επί μέρους 30-17 των Ράπτορς στην τελευταία περίοδο με τον Ντεμάρ ΝτεΡοζάν να πετυχαίνει 20 πόντους και τον Αντρέα Μπαρνιάνι να τελειώνει την αναμέτρη

Keywords
Τυχαία Θέματα