Αισιόδοξος ο Μπαρτζώκας

21:50 15/2/2013 - Πηγή: AEK365

Οι Πειραιώτες πέρασαν νικηφόρα από το «Basketball Center of Moscow Region», γεγονός που όχι απλώς πρόσθεσε δύο πόντους στο σακούλι τους, αλλά τους τόνωσε και την ψυχολογία τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως τόνισε ο 47χρονος τεχνικός. Αναλυτικά τα όσα είπε...
Για τη νίκη επί της Κίμκι, στη Μόσχα: «Προφανώς, ήταν δύσκολη σκληρή και σημαντική νίκη για εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο κι αν δείτε τους αριθμούς φαίνεται ότι η Κίμκι έκανε εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές ασίστ και επιθετικά

ριμπάουντ. Με τον τρόπο που εμείς παίξαμε και τον τρόπο που έπαιξε η Κίμκι η διαφορά ήταν καλή για εμάς. Είχαμε υπομονή, όμως, βρήκαμε σωστές επιλογές στην επίθεση κι όταν βελτιώθηκε η άμυνά μας το παιχνίδι ήρθε σε εμάς. Πρόκειται για την πρώτη ήττα της Κίμκι στην έδρα της ύστερα από πολύ καιρό, κι αυτό κάνει τη νίκη μας ακόμα πιο σημαντική».
Για τα οφέλη της νίκης, πέραν των δύο βαθμών: «Τώρα, βλέπουμε το μέλλον μας στη διοργάνωση με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αν κι ακόμα έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε».
Για το «κλειδί» της νίκης: «Το σημείο «κλειδί» για τη σημερινή νίκη μας (15/02) είναι η άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και το γεγονός ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά στον τρόπο που γυρίσαμε την μπάλα. Ο Κάιλ Χάινς έκανε τέλειο παιχνίδι, αλλά επίσης και οι Σλούκας, Σπανούλης και Άντιτς ήταν πολύ καλοί σήμερα (15/02). Σέβομαι πολύ την Κίμκι και τον τρόπο που παίζει, η πορεία της έως τώρα μόνο τυχαία δεν είναι και το να παίζεις απέναντί της ειδικά στο γήπεδό της είναι ακόμα πιο δύσκολο».
Για την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, από τον Παναθηναϊκό: «Χάσαμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά κάποια πράγματα που έγιναν ήταν έξω από το μπάσκετ. Σίγουρα, μας πλήγωσε αυτή η ήττα, αλλά ο αθλητισμός έτσι είναι. Πρέπει να προχωράς πάντα και σήμερα (15/02) ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα