Αισιόδοξος ο Μαρινάκης για Βαλβέρδε

09:11 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή το βράδυ ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέδειξε για ακόμα μια φορά πως η ψυχοσύνθεση του δεν ταιριάζει καθόλου με αυτή του Ολυμπιακού ωστόσο αυτό δεν απασχολεί τον Μαρινάκη ο οποίος υποσχέθηκε στους οργανωμένους πως θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Βάσκο τεχνικό και την επόμενη σεζόν.

Όπως είπε ο Μαρινάκης:

"Θα κάνω τα πάντα για να τον κρατήσω. Ο Βαλβέρδε είναι πολύ καλός προπονητής, έντιμος και σοβαρός άνθρωπος. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το αν θα παραμείνει δεν θα εξαρτηθεί από τα χρήματα που θα του προσφέρω ή από τον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Εκεί δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και είμαι σίγουρος. Ό,τι μου ζητήσει θα το έχει, όπως έχει συμβεί μέχρι τώρα. Ξέρω καλά, λόγω της εξαιρετικής σχέσης που έχουμε, πως αυτό που τον προβληματίζει είναι η οικογένεια του. Φέτος είναι η Τρίτη χρονιά, η δεύτερη συνεχόμενη, που βρίσκεται μακριά τους και αυτό τον πονάει. Τον καταλαβαίνω απόλυτα, αφού και εγώ έχω παιδιά και ξέρω πώς νιώθει. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου και όχι μόνο για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας αλλά και ό,τι μπορώ για να έρθει η οικογένεια του. Θα εξαντλήσω όλα τα περιθώρια".

Οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών θα ξεκινήσουν μετά το τέλος της σεζόν και σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Βαλβέρδε, ο Μαρινάκης υποσχέθηκε στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού πως θα φέρει προπονητή μεγάλου βεληνεκούς. Παράλληλα ο Μαρινάκης υποσχέθηκε πως θα ενισχύσει το ρόστερ με παίκτες ποιότητας αλλά και με ό,τι καλύτερο από την ελληνική αγορά. Τέλος σημείωσε πως είναι απαραίτητο να είναι δυνατοί ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ προκειμένου να υπάρξει ανταγωνισμός και να μείνει ζωντανό το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα