Ακάθεκτος ο Πλατανιάς

19:46 15/1/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν λέει να πέσει από την πρώτη θέση της βαθμολογίας ο Πλατανιάς. Οι Κρητικοί επικράτησαν και του Πιερικού με 1-0 στο «Μάλεμε» με γκολ του Μιρτσέτα. Νικηφόρα συνέχισαν Παναχαϊκή (3-1 τον Φωκικό) Επανομή (1-0 τα Γιαννιτσά) και Βύζας (2-1 την Καλλιθέα). Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Θρασύβουλος που επικράτησε με 2-1 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-0

Με εύστοχη

εκτέλεση πέναλτι του Μιρτσέτα στο 16ο λεπτό ο Πλατανιάς επικράτησε του Πιερικού με 1-0 στο «Μάλεμε». Οι Κατερινιώτες στάθηκαν καλά στο ματς, ωστόσο δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την ήττα από τον πρωτοπόρο της Football League που πάει… τρένο. Στους 24 βαθμούς έφτασαν οι Κρητικοί, στους 16 και στην 8η θέση οι «ασπρόμαυροι».

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Κουρτεσιώτης, Πάγκαλος, Μιρτσέτα (60' Δράμι), Παληγεώργος, Δέντσας (76' Μαραγκός), Ραπτάκης, Τζανής, Γκονζάλες (83' Παπαζούδης).

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσιντώτας, Ελευθεριάδης (68' Πουρτουλίδης), Τόσκας, Πέντα (46' Μπλαζέφσκι), Γκουγκουλιάς, Γιαζιτζόγλου, Κουτσοσπύρος, Ιντζόγλου, Κοντέων, Κωτσιόπουλος, Πουρσανίδης.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – ΕΠΑΝΟΜΗ 0-1

Σημαντικό διπλό στα Γιαννιτσά πήρε η Αναγέννηση Επανομής με 1-0 στο ντέρμπι της Μακεδονίας. Οι Θεσσαλονικείς με γκολ του Γκέσιου από την άσπρη βούλα πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 4 βαθμούς από την κορυφή. Στους 17 έμειναν οι γηπεδούχοι και στην 6η θέση. Στο 77’ ο Κυζιρίδης έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν αστόχησε σε πέναλτι.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Ντατίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Τέλλος, Σπαθάρας, Σερέτης, Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Μπέκα (39' λ.τ Αποστολίδης), Κυζιρίδης (86' Τσίλης), Γιόνδης.

Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Ασλανίδης (88' Κουλίδης), Καραμανλής, Κάτσε (69' Γεωργιάδης), Ναλμπάντης (82' Πολίτης), Καραγιάννης, Γκέσιος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

Ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος με ένα γκολ του Ποκόνγκ στο 65ο λεπτό πήραν μια βαθιά ανάσα φτάνοντας τους 12 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 12η θέση. Μέτριο το ματς στα Ψαχνά, με τον Ηρακλή να ανεβάζει την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο όταν και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης, Πλάτανος, Γιώτας (60' Ροντρίγκο), Μπακομήτρος, Λιόσης, Γανωτής (56' Τσοκάνης), Σέγκος, Αλεξάνδροβιτς (78' Δελήμπασης), Σανόκο, Ποκόνγκ.

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Μερεσιώτης, Βουτσάς, Βοσκόπουλος, Τσάτσας, Πετρίσεβιτς (87' Οκομούσης), Σαμουηλίδης, Καρακατσ

Keywords
Τυχαία Θέματα