Νίκη ψυχολογίας για Πανιώνιο

19:21 15/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)

Την 5η του νίκη κατεκτησε ο Πανιώνιος απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν με 1-0 των «καναρινιών» χάρη σε γκολ του πρώτου σκόρερ

της ομάδας, Νιάζι Κούκι. Πολύ κακό το ματς από πλευράς ποιότητας, με ελάχιστες φάσεις και πάρα πολλά λάθη. Ο Πανιώνιος είχε την ελαφριά υπεροχή στο ματς και κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» στην μοναδική σοβαρή φάση. Σε... περιπέτειες μπαίνουν οι Αγρινιώτες καθώς έμειναν στους 16 βαθμούς με την τρίτη συνεχόμενη ήττα, και βλέπουν τους «απο κάτω» να τον φτάνουν στην βαθμολογία.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ελάχιστες ήταν οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης από τις δύο ομάδες. Ο Πανιώνιος είχε το πάνω χέρι και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει την άμυνα του Παναιτωλικού. Οι μόνες φάσεις που καταγράφηκαν στο πρώτο μέρος ήταν κάποια μακρινά σουτ από τις δύο ομάδες τα οποία ήταν άστοχα.

Πάρα πολλά τα λάθη από τις δύο ομάδες, που όποτε προσπαθούσαν να βγουν στην επίθεση τα «θαλάσσωναν». Ο Πανιώνιος, ο οποίος στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα είχε το 64% της κατοχής, δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Μπλάζιτς, δειχνοντας έτσι το δημιουργικό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Αντιθέτως ο Πανιώνιος προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση, με τον Καμαρά να συνεργάζεται ωραία με τον Χαριστέα σε μερικές περιπτώσεις, ωστόσο στην τελική προσπάθεια έκαναν πάντα λάθος.

Ο Πανιώνιος κατάφερε εν τέλει να σκοράρει, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 53ο λεπτό ο Κούκι πέτυχε το 6ο του γκολ, μετά από ωραια μπαλιά του Σκέμπρι. Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να βγει μπροστά, ωστόσο δεν τα κατάφερνε καθώς οι παίκτες του Πανιωνίου αμύνονταν σωστά μην αφήνοντας χώρους στους αντιπάλους του.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν με τον... Πετκάκη, ο οποίος παραλίγο να πετύχει αυτογκολ όταν σε προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα ξυστά από το δοκάρι του Σιδεράκη στο 75ο λεπτό.

Μέχρι το τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι σπουδαίο πέραν κάποιων άστοχων σουτ από μακρινές κυρίως αποστάσεις.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Ρόβας, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Αμπντουλάγιεφ (66' Γουνδουλάκης), Σάμαρης (83' Κούρντι), Κούτσι, Ρόκας, Σκέμπρι (88' Κουλουχέρης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Εντενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μουμίν (59' Φερνάντες), Πασάς (46' Καραμαλίκης), Χαριστέας, Ρότσα, Καμαρά

Keywords
Τυχαία Θέματα