Αλέγκρι: Στα χέρια της Γιουβέντους ο τίτλος

13:13 3/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η απρόσμενη ισοπαλία της Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο κόντρα στην Λέτσε έδωσε την ευκαιρία στην Μίλαν, μετά το 2-0 επί της Αταλάντα, να πλησιάσει στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο δυο αγωνιστικές πριν το τέλος με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να υπογραμμίζει πως ακόμα ο τίτλος βρίσκεται στα χέρια της Γιουβέντους.
Σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Αταλάντα, ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Μέχρι και το τελευταίο πεντάλεπτο, η υπόθεση τίτλος είχε κλείσει οριστικά. Ωστόσο, η ισοπαλία της Γιουβέντους άλλαξε τα δεδομένα. Έπρεπε να κερδίσουμε

και να χάσουν βαθμούς οι άλλοι και έτσι έγινε. Ακόμα όμως το πρωτάθλημα είναι στα χέρια της Γιουβέντους. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να παραμείνουμε στην διεκδίκηση του τίτλου ελπίζοντας σε ακόμα ένα στραβοπάτημα της Γιουβέντους αν και κάτι τέτοιο είναι δύσκολο. Θα δούμε τώρα τι θα συμβεί το Σάββατο. Για αυτό το λόγο το ποδόσφαιρο είναι όμορφο. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί σε ένα παιχνίδι. Αυτό αποτελεί απόδειξη πως τα πιο αδύνατα πράγματα όταν συμβαίνουν είναι και τα πιο όμορφα και πάντα πρέπει να έχεις πίστη".

Keywords
Τυχαία Θέματα