Αλέσιο: Δεν έχουμε προκριθεί ακόμα

12:05 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Τορίνο η Γιουβέντους επικράτησε της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Τσέλσι με 3-0 με τον Άντζελο Αλέσιο να σπεύδει να κατευνάσει τον ενθουσιασμό υπενθυμίζοντας πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν έχει προκριθεί ακόμα στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και πως όλα θα κριθούν σε 15 βράδια στο Ντόνετσκ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο άμεσος συνεργάτης του Αντόνιο Κόντε τόνισε: "Το τελευταίο παιχνίδι θα είναι εξόχως σημαντικό για εμάς, αφού δεν έχουμε προκριθεί ακόμα. Ωστόσο, θα πάμε να παίξουμε με τον τρόπο που το κάναμε απόψε. Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε και ανταμειφθήκαμε

με αυτό το σημαντικό τρίποντο. Και οι δυο ομάδες έχουν σπουδαίους ποδοσφαιριστές, ήταν ένα όμορφο παιχνίδι. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας. Τους ζητήσαμε να έρθουν και να δώσουν στην ομάδα την έξτρα ώθηση που χρειαζόταν και αυτό έκαναν. Για αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι η συμβολή τους στην νίκη δεν ήταν σημαντική".
Στην συνέχεια ο Αλέσιο πρόσθεσε: "Επιλέξαμε για την βασική ενδεκάδα τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το παιχνίδι. Θέλαμε να διατηρήσουμε τον υψηλό μας ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να αμυνθεί. Φυσικά, παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα, όπως η Τσέλσι και ήταν λογικό να έχει και εκείνη κάποιες ευκαιρίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα