Αλόνσο: «Απειλή ο Χάμιλτον για εμένα»

11:31 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

Τον Λιουίς Χάμιλτον έθεσε ως τη μεγαλύτερη απειλή για τον ίδιο εν όψει της νέας σεζόν, ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός πιλότος έδειξε για μια ακόμα φορά πως υπολογίζει αρκετά τον Βρετανό και υπογράμμισε πως αυτός θα είναι ο κύριος αντίπαλός του για τη διεκδίκηση του τίτλου στο νέο πρωτάθλημα. Επίσης, τόνισε πως ο Σεμπάστιαν Φέτελ αξίζει τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει.

Αρχικά, ο Αλόνσο δήλωσε για τον Χάμιλτον: «Δεν γνωρίζω ποιος θα είναι ο κύρος αντίπαλός μου αυτή τη χρονιά, αυτός που θα έχει την καλύτερη

ομάδα σίγουρα, μαζί με την καλύτερη προετοιμασία, τύχη αλλά και δοκιμές. Αυτοί είναι οι παράγοντες που θα βοηθήσουν έναν οδηγό ή μια ομάδα να φτάσει στην κορυφή. Αλλά όσον αφορά τον πιο δύσκολο αντίπαλο για εμένα είναι ο Χάμιλτον. Ήταν πέρυσι θα είναι και φέτος. Είναι προσωπική άποψη, δεν προσπαθώ να κάνω τον κόσμο να σκεφτεί διάφορα. Ο οδηγός που πραγματικά πιστεύω ότι είναι ο πιο επικίνδυνος είναι ο Χάμιλτον. Και θα συνεχίσει να είναι και του χρόνου».

Στην συνέχεια, τόνισε για το αν ο Φέτελ κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα: «Δεν είπα ότι ο Φέτελ δεν είναι δύσκολος αντίπαλος. Το 2011 είχε μια εκπληκτική χρονιά. Είναι αλήθεια ότι είχε το καλύτερο μονοθέσιο, τα μονοθέσια της RBR ήταν σταθερά στις δύο πρώτες θέσεις και όταν έχει ένα καλό μονοθέσιο τότε μπορείς να χαλαρώσεις σε μερικούς αγώνες. Όμως θυμάμαι σε ορισμένους δύσκολους αγώνες το 2011 με βροχή δεν έκανε το παραμικρό λάθος. Σίγουρα αυτά τα 3 χρόνια είχε στιγμές που ήταν ο καλύτερος απ' όλους και αξίζει και τα τρία πρωταθλήματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα