Άλωσε το «Σαν Σίρο» η Γιούβε

23:51 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

COPPA ITALIA- ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΙΛΑΝ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-2
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Τεράστιο προβάδισμα πρόκριση απέκτησε η Γιουβέντους, καθώς επικράτησε με 2-1 μέσα στην έδρα της Μίλαν και παρέμεινε αήττητη στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.
Το ματς ήταν πολύ μέτριο στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στο γήπεδο.
Η Μίλαν είχε το πρώτο καλό σουτ του αγώνα με τον Σέεντορφ στο 11ο λεπτό, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 16ο λεπτό ο Ελ Σααραούι δεν μπόρεσε από πλάγια

αριστερά να κάνει σωστά το πλασέ.
Η Γιουβέντους ανέβασε στροφές από το 20ο λεπτό και μετά και στο 32' ο Εστιγκαρίμπια έκανε αρχικά το σουτ και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, στη συνέχεια ο άσος της Γιουβέντους επιχείρησε νέο σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνά ελάχιστα εκατοστά από το δοκάρι του Αμέλια.
Δύο λεπτά αργότερα ο Τζιακερίνι δοκίμασε από μακριά το πόδι του, η μπάλα βρήκε σε κάποιο πόδι και πήρε περίεργη τροχιά, με τον Αμέλια να διώχνει την τελευταία στιγμή πάνω από τα δοκάρια του.
Η Γιουβέντους κατάφερε να ανοίξει το σκορ στ 543ο λεπτό και να πάρει σημαντικό προβάδισμα. Ο Πίρλο έκανε την κάθετη στον Τζιακερίνι, εκείνος έκοψε αριστερά για τον Μποριέλο και ο φορ των «μπιανκονέρι» έκανε το σουτ, ο Αμέλια έδιωξε αλλά στη συνέχεια από κοντά ο επερχόμενος Κάσερες, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
Ένα λεπτό αργότερα, η Μίλαν έφτασε κοντά στην ισοφάριση, καθώς ο Ιμπραΐμοβιτς εκτέλεσε απ' ευθείας ένα φάουλ από τα αριστερά, ο Στοράρι έπεσε στη γωνία του και απομάκρυνε, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.
Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός στη συνέχεια με εκατέρωθεν ευκαιρίες και τη Μίλαν να φτάνει στην ισοφάριση στο 62ο λεπτό.
Ο Αμπροζίνι μετά από σέντρα του Αντονίνι έστρωσε με το κεφάλι στον Ελ Σααραουί, ο οποίος από πολύ κοντά έκανε το 1-1.
Στο 68ο λεπτό η Μίλαν είχε ακυρωθέν γκολ του Ιμπραΐμοβιτς για κοντρόλ με το χέρι.
Στο 72' ο Κιελίνι έκοψε εντυπωσιακά τον Ιμπραΐμοβιτς, λίγο πριν ο τελευταίος πλασάρει τον Στοράρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αμέλια είπε όχι στο πλασέ του Βούτσινιτς και στη συνέχεια η Γιουβέντους διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Κουαλιαρέλα.
Η «Μεγάλη Κυρία» παρότι δεν ήταν καλύτερη σε εκείνο το σημείο, κατάφερε στο 83ο λεπτό να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ. Μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας της Μίλαν, ο Κάσερες βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και με υπέροχο πλασέ έκανε το 2-1
ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Μπονέρα, Μεσές, Σίλβα, Αντονίνι, Φαν Μπόμελ (85' Λόπες), Εμάνουελσον (61' Ρομπίνιο) Αμπροζίνι, Σέεντορφ, Ιμπραΐμοβιτς, Ελ Σααραουί.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Κάσερες, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Παντοΐν, Πίρλο, Τζιακερίνι, Εστιγκαρίμπια, Μποριέλο (67' Βουτσινιτς), Ντελ Πιέρο (67' Κουαλιαρελα)

Keywords
Τυχαία Θέματα