Αμφίβολος ο Ατράντε

17:13 1/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Πορτογάλος αμυντικός μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΛ, όμως λίγο πριν το τέλος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ατράντε αντιμετώπισε πρόβλημα στο πόδι και χρειάστηκε να του γίνουν οκτώ ραφές, κάτι που σημαίνει ότι θα απέχει για λίγες μέρες από τις προπονήσεις. Πάντως, ο ποδοσφαιριστής έδειξε ότι διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία και έχει τα προσόντα για να ηγηθεί την αμυντικής γραμμής της Ομόνοιας.

Αντίθετα

δεν υπολογίζεται ο Νούνο Ασίς, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα του Τσιρείου. Ο Τόνι Σαβέφσκι αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση για να καλύψει την απουσία του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού. Μια από τις επιλογές είναι ο Μπρούνο Αγκουιάρ, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει με δύο επιθετικούς η Ομόνοια, και να πάρει θέση δίπλα στον Φρέντι ένας εκ των Αντρέ Άλβες ή Σκέμπρι.

Απ' εκεί και πέρα, χρειάζεται να σταθεροποιήσουν τις εμφανίσεις του σε υψηλά επίπεδα και να έχουν περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι τους. Στο Τσίρειο, οι παίκτες είχαν πάθος, θέληση και διάθεση, ωστόσο δεν ήταν αρκετά για να οδηγήσουν την ομάδα στο τρίποντο. Ήδη βρίσκεται στο -7 από την κορυφή, και όπως είναι αντιληπτό, το το ντέρμπι που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ, να είναι περισσότερο από καθοριστικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα