ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 (DEFENDERS)

09:07 30/6/2012 - Πηγή: AEK365

ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πριν από ένα μήνα περίπου και πριν ανακοινωθεί η ευρωπαϊκή τιμωρία, στην τοποθέτησή μας για τα προβλήματα της ΑΕΚ είχαμε εστιάσει ως τα πλέον σημαντικά για την ομάδα μας την ανάγκη να γίνουν πέντε βήματα. Και ως εκ θαύματος αυτά άρχισαν σιγά σιγά να γίνονται. Σας υπενθυμίζουμε αυτά που είχαμε προτείνει τότε
1. Να εξαφανισθούν από τον χώρο της ΑΕΚ όλα τα βαρίδια και η σαπίλα του παρελθόντος . Απ'ότι φαίνεται έχει αρχίσει να γίνεται...
2. Να ενεργοποιηθούν

οι υγιείς μορφές της ΑΕΚ όπως ο Μαύρος, ο Κωστής , ο Τσάρτας , ο Λυμπερόπουλος ,ο Δέλας κ.α. Αυτό και αν έγινε...
3. Να στηριχθεί η ομάδα σε νέους παίκτες από τα σπλάχνα της. Αυτό γίνεται θέλουμε δεν θέλουμε...
4. Να δηλώσει σαν έδρα την Ριζούπολη, Αυτό μάλλον δεν γίνεται...
5. Να ενεργοποιηθεί ο Ενωσίτικος λαός και να αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ , να μη κρεμόμαστε από κανένα μέτοχο-αμέτοχο , να δημιουργηθεί μία ισχυρή εταιρεία Λαϊκής βάσης.
Έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου γι' αυτήν τη προσπάθεια, αυτός θα πρέπει είναι ο μεγάλος στόχος της Ενωσίτικης Οικογένειας.
Με μπροστάρη τον Θωμά Μαύρο και τα άλλα παιδιά από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα όλοι οι Ενωσίτες να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια και να πάρουμε την ομάδα που λατρεύουμε επιτέλους στα χέρια μας.
Όχι Έρανο για την Βασίλισσα , απλά με τις δυνάμεις μας να την βάλουμε στο θρόνο Της .
Τα χρήματα του Ενωσίτικου λαού να πάνε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου , να πάρουμε την ΑΕΚ στα χέρια μας και έτσι να εξαφανιστούν μιά για πάντα όλοι αυτοί που έφτιαξαν όνομα, προφίλ και πορτοφόλι στην πλάτη της ΑΕΚ.
Κανείς δεν θα πρέπει να λείπει από αυτό το προσκλητήριο , είναι το τελευταίο και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία...

ΣΦ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 (ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ) ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ 95 τηλ. 2109594135

Η ΕΝΩΣΗ απαιτεί Ένωση...

Keywords
Τυχαία Θέματα