Αναλαμβάνει την Έβερτον ο Περέιρα

16:29 22/5/2013 - Πηγή: AEK365

Συμφωνία ανάμεσα σε Έβερτον και Βίτορ Περέιρα για να την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ζαχαρωτών» από τον Πορτογάλο, αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola». Το δημοσίευμα κάνει λόγο για προσύμφωνο με ισχύ δύο μηνών.

Συγχρόνως, ο προπονητής της Κάρντιφ, Μάκλι Μακάι, διαψεύδει πως ήρθε σε επαφή με τους «μπλε» του Λίβερπουλ.
Ένα ακόμη όνομα έπεσε στο τραπέζι, όσον αφορά τον διάδοχο του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της Έβερτον, με αυτό να είναι του προπονητή της Πόρτο,

Βίτορ Περέιρα, του οποίου το συμβόλαιο με τους «δράκους» της Λισαβόνας λήγει στις 30 Ιουνίου.

Πορτογαλική εφημερίδα κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών από τον Μάρτιο και συγκεκριμένα από τις 13 εκείνου του μήνα, χρονικό σημείο δηλαδή κατά το οποίο δεν είχε ανακοινωθεί η αποχώρηση του Μόγιες.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν μόλις για δύο μήνες, αλλά μπορούν να ακυρώσουν το προσύμφωνο εάν το επιθυμούν.

Τέλος, την ίδια στιγμή ο προπονητή της Κάρντιφ, Μάκλι Μακάι, αρνήθηκε κατηγορηματικά πως θα αφήσει τον ουαλικό σύλλογο για την Έβερτον, λέγοντας:

«Είναι μόνο δημοσιεύματα εφημερίδων. Είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω στην Κάρντιφ. Έχουμε μια πολυάσχολη περίοδο τώρα, καθώς πρέπει να δούμε πως πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα. Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί στη μάχη μας για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ»

Keywords
Τυχαία Θέματα