Ο κόσμος ξέρει τι εστί Μελισσανίδης

15:29 22/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τα «χτυπήματα» στα βιντεάκια των εγκαινίων του γηπέδου της Γιουβέντους στο youtube, πολλαπλασιάστηκαν χθες! Οι οπαδοί της «Μεγάλης Κυρίας» του Ιταλικού ποδοσφαίρου, θα έχουν αρχίσει ήδη να παθαίνουν πλάκα, μπαίνοντας και προσπαθώντας να καταλάβουν τα σχόλια του τύπου «ΑΕΚΑΡΑ-ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ», «Μοναχά Ένωσις» και άλλα παρόμοια που έκαναν με το... καλημέρα της αποκάλυψης της είδησης, την εμφάνισή τους!

Ο φίλαθλος της ΑΕΚ τσιμπιέται για να διαπιστώσει αν ονειρεύεται

με αυτά που κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε ένα «μπάσιμο», με τέτοια δυναμική που μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να κάνει. Ο φίλαθλος της ΑΕΚ που είχε χάσει ακόμα και την ελπίδα, αισθάνεται πλέον τη σιγουριά που απορρέει από την αποφασιστικότητα του «Τίγρη». Και όχι μόνο. Ξέρει ποιος είναι ο Μελισσανίδης (και όχι μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ), τι έχει δημιουργήσει και τι κατάληξη έχει οτιδήποτε σφηνώνει στο μυαλό του.

Οι «απέναντι» το έχουν πάρει ήδη χαμπάρι και δεν μπορούν να κρύψουν τον τρόμο τους ενώ και οι οπαδοί των άλλων μεγάλων ομάδων, αντί να πικάρουν τους «Ενωσίτες» για αυτό που τους βρήκε με τον αγωνιστικό υποβιβασμό, τους λένε «σωθήκατε εσείς με τον Μελισσανίδη, εμείς να δούμε τι θα κάνουμε...».

Διάβαζα χθες για το αρνητικό κλίμα στην ΕΠΟ για τους ΠΑΟ, Άρη και ΠΑΣ και για τις διαρροές από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων, σύμφωνα με τις οποίες, αυτές οι ομάδες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Τι σημαίνει αυτό; Να τους τα πούμε εμείς που έχουμε την... εμπειρία από πέρυσι! Περιορισμός μεταγραφών και αποκλεισμός από την Ευρώπη, στην οποία θα βγει η Ξάνθη που έχασε το μπαράζ.

Θέλετε να κάνουμε μια σύγκριση του ΠΑΟ της Α' Εθνικής με την ΑΕΚ της Γ' Εθνικής; Ε, λοιπόν δεν γίνεται σύγκριση! Σε τι να γίνει; Σε όραμα; Σε προοπτική; Σε ψυχολογία οπαδών; Σε τι; Στο ότι οι φίλοι του ΠΑΟ ξέρουν ότι η ομάδα τους θα βολοδέρνει - στην καλύτερη περίπτωση - τη νέα σεζόν στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, έχοντας πολύ χαμηλότερο μπάτζετ από πέρυσι;

Στο ότι επιστρέφει η ομάδα τους στο κλουβί της Λεωφόρου; Στο ότι έχει 28 εκατομμύρια ευρώ χρέη που δεν καλύπτονται με καμία... Παναγία; Στο ότι θα του βγαίνει η ψυχή του Αλαφούζου να σφραγίζει εισιτήρια τη νέα σεζόν; Στο ότι ακολουθούν, εδώ και χρόνια, με μαθηματική ακρίβεια τον Γολγοθά της ΑΕΚ, με καθυστέρηση ενός έτους;

Βέβαια, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, εκείνοι το έχουν καταλάβει το τι επακολουθεί. Αντίθετα με κάποιους γύρω από την ΑΕΚ που δεν το έχουν καταλάβει. Ή μήπως κάνουν ότι δεν το έχουν καταλάβει; Ή μήπως δυσκολεύονται να το χωνέψουν;

Ότι κι αν είναι, καλά θα κάνουν να το συνειδητοποιήσουν, όσο δύσκολο κι αν είναι. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Κι όποιος επιχειρήσει να το... γυρίσει, είτε επειδή φοβάται το «κολύμπι», είτε για λόγους προσωπικού συμφέροντος, ο χείμαρρος της αναγέννησης της ΑΕΚ θα τον παρασύρει και θα τον ρίξει στα βράχια.

Καλημέρα σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα