Με Μύλωνα η ΑΕΚ

23:21 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την τριήμερη άδεια που πήραν στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΓΑΣ Λέσβου. Όμως πριν από αυτό το παιχνίδι ο Γιάννης Χαλβατζάρας θέλησε να «κλείσει» φιλική αναμέτρηση, ώστε να τσεκάρει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος. Για αυτό αύριο στις 18:00 οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τον Μίλωνα στο κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης και θα επιδιώξουν να διορθώσουν

τις αδυναμίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των ντέρμπι με Ιωνικό και Εθνικό που θα κρίνουν την κορυφή και κατά συνέπεια την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο Ενωσίτης τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Αλεξανδρόπουλο και Μίχα, οι οποίοι κάνουν θεραπεία και περιμένουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους. Να θυμίσουμε πως ο πρώτος που έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου στον ώμο, όπου παλαιότερα έχει εγχειριστεί αναμένεται να επιστρέψει στην δράση σε περίπου δύο εβδομάδες, ενώ το διάστρεμμα του Μίχα δεν φαίνεται να προβληματίζει τον Ενωσίτη τεχνικό, αφού μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα