«Ανάμεικτα τα συναισθήματα»

19:59 29/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στα ανάμεικτα συναισθήματα που επικρατούν στον ΝΟ Βουλιαγμένης, μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό, αλλά και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας του Λαιμού, Κώστας Δήμου.
Η πρωταθλήτρια Ελλάδας που συμμετείχε και στο φετινό Φάιναλ Φορ του Τσαμπιονς Καπ υδατοσφαίρισης Γυναικών που διεξήχθη στο Έγκερ της Ουγγαρίας, ηττήθηκε στον Ημιτελικό

από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ με 9-8, αλλά ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, επικρατώντας στο χθεσινό μικρό τελικό της οικοδέσποινας Έγκερ με 13-10.
"Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια μας. Φάνηκε ότι ήμασταν πολύ κοντά στο να φτάσουμε στον τελικό, ίσως ακόμη και να σηκώσουμε το τρόπαιο. Το παιχνίδι με την Σαμπαντέλ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, και σε κάποια λάθη των διαιτητών που αναγνώρισαν μετά την λήξη, όπου ήταν όμως πια πολύ αργά για εμάς.
Δεν καταφέραμε να πάμε στον τελικό και γι' αυτό τα συναισθήματα φυσικά είναι ανάμεικτα. Όταν πας σε ένα Φάιναλ Φορ κοιτάς να πάρεις το τρόπαιο. Βέβαια γλυκάναμε την στεναχώρια μας με την νίκη στον μικρό τελικό και το χάλκινο μετάλλιο. Από εδώ και πέρα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, αν θέλουμε να τα καταφέρουμε, γιατί η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό είχαμε πολλά προβλήματα με μικρο-τραυματισμούς", τόνισε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο Κώστας Δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα