Άρης Βωβός: «Σε πέντε χρόνια πέφτει η Λεωφόρος»

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία παράταση πέντε ετών και η Λεωφόρος θα πέσει είτε χτίσει νέο γήπεδο είτε όχι... Συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα aioniapistos.gr ο Άρης Βωβός...
Ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν, όσο ελάχιστοι, τα όσα συμβαίνουν στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό (γήπεδο, εμπορικό, προεδρικό διάταγμα), ο διευθύνων σύμβουλος της «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική» Άρης Βωβός μίλησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

(Επειδή
κάποιοι άλλοι... ντρέπονται να πουν ότι με αυτό που έκαναν γκρεμίζουν την ιστορία του Παναθηναϊκού)

«Το Προεδρικό Διάταγμα πέρασε και υπογράφηκε σήμερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κύριο Παπούλια, οπότε μόλις δημοσιευτεί γίνεται νόμος του κράτους και ξεμπλοκάρεται επιτέλους το εμπορικό κέντρο».

«Είμαστε σε συζητήσεις με όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, για τα επόμενα βήματα της εταιρείας. Στις συζητήσεις είναι και το εμπορικό. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν υπάρχει κάτι τελειωμένο…».

«Έχουμε καταθέσει αίτηση ανάκλησης της πτώχευσης και θεωρώ ότι το επόμενο 10ημερο θα περάσει. Γίνονται συζητήσεις για το επιχειρηματικό σχέδιο επιβίωσης της εταιρείας».

«Με το νέο νομοσχέδιο και το προεδρικό διάταγμα, ο Παναθηναϊκός πήρε μια περίοδο χάριτος πέντε ετών. Στη συνέχεια θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος. Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να χτίσει σε αυτό το διάστημα το γήπεδο στον Βοτανικό.

Με το νομοσχέδιο Μπιρμπίλη θα γκρεμίζονταν μόλις ολοκληρώνονταν το εμπορικό και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη. Τώρα πήρε μια παράταση...».

Πηγή: aioniapistos.gr
Keywords
Αναζητήσεις
βωβος αρης, aris vovos
Τυχαία Θέματα