Έχει τον τρόπο η Μπάρτσα...

18:48 26/10/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 3-0
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Πεντάδα έπιασε η Λεβάντε που επικράτησε με 3-0 της Εσπανιόλ.

Στο 9ο λεπτό η κεφαλιά του Στουάνι έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 26' μετά από λάθος του Σάντσεθ ο Ελ Ζαρ με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Εσπανιόλ, στο 27' ο Μπαμπά με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 31' ο Νάβας είπε όχι σε σουτ του Σάντσεθ, ενώ στο 57' ο Ελ Ζαρ με το 2ο προσωπικό του τέρμα στο ματς, έκανε το 3-0.

Στο 62ο λεπτό η Εσπανιόλ είχε δοκάρι με τον Κόροδοβα αλλά στη συνέχεια η Λεβάντε

δεν απειλήθηκε.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Χουανφράν, Ναβάρο, Ρόδας, Λόπεθ (83' Βύντρα), Ντιόπ (60' Άντουα), Σιμάο, Ελ Ζαρ, Γκαρθία (46' Ίβανσιτς), Σουμέτρα, Μπαμπά.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Λόπεθ, Σίντνεϊ, Μορένο (58' Κολότο), Φουέντες, Ντ.Λόπεθ, Σάντσεθ, Στουάνι (66' Λανσαρότε), Πίτσι, Σιμάο (46' Κόρδοβα), Γκαρθία.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-1
Γήπεδο: Καμπ Νου

Η Μπαρτσελόνα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο «Καμπ Νου», πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Ρεάλ και την άφησε 6 βαθμούς πίσω. Δικαιολογημένα παράπονα για τη Ρεάλ, ενώ ανύπαρκτος ήταν ο Μέσι στο ματς.

Η Ρεάλ μπήκε πιο ψυχωμένη στο ματς και οι παίκτες της πήγαιναν σαν καμικάζι στην μπάλα. Στο 18ο λεπτό ο Νεϊμάρ έκανε όμορφη ενέργεια αλλά αδύναμο σουτ που δεν ανησύχησε τον Λόπεθ, ενώ στο 19' ο Ινιέστα άνοιξε αριστερά στον Νεϊμάρ που με όμορφο διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 21ο λεπτό η Μπαρτσελόνα άγγιξε το 2-0, καθώς ο Μέσι έφυγε από δεξιά στην κόντρα αλλά το πλασέ του ήταν κακό και πέρασε άουτ. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με τη Ρεάλ να δείχνει εγκλωβισμένη και να μην μπορεί να απειλήσει. Η Μπαρτσελόνα από τη μεριά της προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα από τα άκρα. Η σημαντικότερη ευκαιρία για τη Ρεάλ ήρθε στο 44ο λεπτό, καθώς ο Κεντίρα έκανε το πλασέ εξ επαφής, αλλά ο Βαλντές απέκρουσε. Οι Μαδριλένοι φώναξαν για πέναλτι καθώς στη φάση μπήκε και ο Αντριάνο που ίσως να βρήκε την μπάλα με το χέρι.

Στο 51' η Ρεάλ μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή της Μπαρτσελόνα, αλλά το γύρισμα του Κεντίρα από αριστερά, ήταν πολύ δυνατό, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ινιέστα έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα. Στο 54ο λεπτό η Μπαρτσελόνα έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Νεϊμάρ έκανε το σουτ στην κίνηση από πλάγια αριστερά, αλλά ο Λόπεθ έδιωξε ενστικτωδώς, ενώ στο 58' ο Κεντίρα έκλεψε στο κέντρο, έδωσε για τον Ρονάλντο, ο οποίος έκανε τρομερό σουτ, αλλά ο Βαλντές έδιωξε. Η Ρεάλ ανέβασε στροφές και πίεσε πολύ και στο 71' ζήτησε δικαιολογημένα, πέναλτι σε σπρώξιμο του Ρονάλντο από τον Μασεράνο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπενζεμά έπιασε τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο τράνταξε το δοκάρι της Μπαρτσελόνα και στο 76' το σουτ του Ινιέστα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Κι εκεί που η Ρεάλ πίεζε, η Μπαρτσελόνα πέτυχε το 2-0 στο 78ο λεπτό. Ο Σάντσες έφυγε στην κόντρα, είδε τον Λόπεθ έξω από την εστία του Και με πανέμορφη λόμπα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ρεάλ. Στο 81ο λεπτο, τα σουτ του Πέπε, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 83' ο Άλβες άδειασε τον Μαρσέλο, αλλά ο Λόπεθ τον νίκησε σε τετ α τετ. Στο 83' ο Κεντίρα βρέθηκε σε ιδανική θέση, αλλά έκανε κακό πλασέ και ο Βαλντές μπλόκαρε, ενώ η Ρεάλ μείωσε στο 90+1'. Ο Ρονάλντο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Χεσέ με σουτ από το πέναλτι μείωσε σε 2-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Πικέ, Άλβες, Αντριάνο, Μασεράνο, Μπούσκετς, Σεσκ (70' Σάντσες), Ινιέστα (7' Σονγκ), Τσάβι, Μέσι, Νεϊμάρ (84' Πέδρο).

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Καρβαχάλ, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Ράμος (55' Ιγιαραμένδι), Κεντίρα, Μόντριτς, Μπέιλ (60' Μπενζεμά), Ντι Μαρία (76' Χεσέ), Ρονάλντο.

ΕΛΤΣΕ- ΓΡΑΝΑΔΑ: 0-1
Γήπεδο: Μαρτίνεθ Βαλέρο

Σημαντικό διπλό για τη Γρανάδα με 1-0 μέσα στην έδρα της Έλτσε.

Στο 4' και στο 12' οι Ντελ Μοράλ και Ρίκο αστόχησαν από καλές θέσεις, ενώ στο 27' μετά από σέντρα του Ρίκο, ο Ιτούρα πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι κι έκανε το 1-0 για τη Γρανάδα.

Στην επανάληψη η Έλτσε προσπάθησε να απαντήσει κι έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΕΛΤΣΕ: Ερέρα, Σουάρεθ, Λομπάν, Μποτία, Φιδέλ (55' Μποάκιε), Πέρεθ (74' Σάντσεθ), Μάρκεθ (81' Ααρόν), Μαντεκόν, Ντελ Μοράλ, Κορομίνας, Ζιλ.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Μάινθ, Νιόμ, Μουρίγιο, Φολκιέ, Ιτούρα, Ρέθιο, Ρίκο, Περέιρα (78' Ανγκούλο), Ιγκαλό (74' Ρίκι), Μπραχίμι (85' Κόεφ)

ΜΑΛΑΓΑ- ΘΕΛΤΑ: 0-5
Γήπεδο: Ροσαλέδα

Βαθειά βαθμολογική ανάσα για τη Θέλτα που επικράτησε με 5-0 της Μάλαγα.

Η Θέλτα μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με όμορφο σουτ του Λόπεθ, ενώ στο 7' το σουτ του Ελ Χαμνταουί από το πέναλτι, δεν ανησύχησε τον Γιοέλ. Η Μάλγα προσπάθησε να βγει μπροστά αλλά στο 23' σε μια κόντρα, ο Φερνάντεθ με όμορφο σουτ έκανε το 2-0 για τη Θέλτα. Στο 35' κεφαλιά του Ελ Χαμνταουί, πέρασε μόλις άουτ, όπως κι εκείνη του Κάρλες στο 37'.

Στο 50ο λεπτό ο Γιοέλ έπεσε και μπλόκαρε το σουτ του Σάντα Κρους, όπως έκανε και ο Καμπαγιέρο στο 59΄σε σουτ του Λόπεθ. Ωστόσο στο 66' η Θέλτα πέτυχε και 3ο γκολ. Το πρώτο σουτ του Νολίτο σταμάτησε στο δοκάρι του Καμπαγιέρο, ο οποίος απέκρουσε το δεύτερο σουτ του άσου της Θέλτα, αλλά ο Λόπεθ με κεφαλιά από πλάγια έκανε το 3-0. Το 4-0 πέτυχε ο Νολίτο στο 73ο λεπτό με τρομερό πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ σε παρόμοια φάση στο 78' ο Καμπαγιέρο απέκρουσε εντυπωσιακά. Το τελικό 5-0 έκανε ο Κάρλες στο 81' με πλασέ σε κενή εστία.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Ουέλιγκτον, Αντούνες, Τσεν, Γκάμες, Τισόνε, Καμάτσο (46' Μοράλες), Ντούντα (65' Παβλόφσκι), Πορτίγιο, Ελ Χαμνταουί (46' Άντερσον), Σάντα Κρους

ΘΕΛΤΑ: Γιοέλ, Μάγιο, Φοντάς, Καμπράλ, Αουρτενέτσε, Λόπεθ (78' Μαντιντά), Ουμπίνια, Φερνάντεθ (78' Ροντρίγκεθ), Μίνα (65' Ορεγιάνα), Νολίτο, Κάρλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα