Ανεβαίνει η Βαλένθια

21:00 26/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA-14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: «Βαγιέχας»

Την καλή της πορεία στην Ισπανία συνέχισε η Βαλένθια, αφού νίκησε με 2-1 την Ράγιο στο «Βαγιέχας» για την 14η Αγωνιστική φθάνοντας τους είκοσι επτά βαθμούς, και στο -1 από την 2η Μπαρτσελόνα. Η Ράγιο Βαγιεκάνο απείλησε στο 9' όταν ο Μοβίγια τροφοδότησε τον Μίκου, ο οποίος σούταρε άστοχα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Η Βαλένθια

απάντησε στο 16' όταν ο Τίνο Κόστα τροφοδότησε τον Σολδάδο που σούταρε από την μικρή περιοχή, όμως ο Κομπένιο έδιωξε σε κόρνερ. Οι «νυχτερίδες» πήραν προβάδισμα στο 21' όταν ο Φεργκουλί πάσαρε στον Ζόνας, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Κομπένιο για το 0-1. Η Ράγιο άγγιξε την ισοφάριση στο 24' όταν Κασάδο και Φουέγκο συνδυάστηκαν και ο πρώτος τροφοδότησε τον Μπανγκουρά, ο οποίος σούταρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 26' όταν ο Τίτο πάσαρε στον Μίκου που βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ντιέγκο Άλβες, αλλά πλάσαρε άστοχα. Η Βαλένθια απείλησε στο 33' όταν ο Τίνο Κόστα σέντραρε από τα δεξιά για τον Ζόνας, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Η Ράγιο άγγιξε το γκολ στο 41' όταν ο Πίτι εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά για τον Γκαρίδο, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι όμως ο Ντιέγκο Άλβες έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 48' όταν ο Μοβίγια πάσαρε στον Ντελίμπασιτς που πλάσαρε τον Ντιέγκο Άλβες, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων έδιωξε σε κόρνερ. Οι «νυχτερίδες» τιμώρησαν την Ράγιο για τις χαμένες ευκαιρίες της στο 57' όταν Ο Άλμπα με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Τίνο Κόστα τετ α τετ με τον Κομπένιο, και ο μέσος της Βαλένθια με αριστερό πλασέ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στο 84' όταν ο Μίκου τροφοδότησε τον Ταμούδο, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Κομπένιο, Τίτο, Γκαρίδο, Φιγκουέρας, Κασάδο, Μοβίγια (72' Τρασόρας), Φουέγκο, Πίτι (65' Μποτέγιο), Μίκου, Μπανγκουρά, Ντελίμπασιτς (56' Ταμούδο).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Ραμί, Ντεαλμπέρτ, Μπαραγκάν, Άλμπα, Αλμπέλδα, Τίνο Κόστα, Φεργκουλί (77' Πιάτι), Ζόνας (69' Πάμπλο Γκουτιέρες), Μαθιού, Σολδάδο (61' Αντούριθ).

Keywords
Τυχαία Θέματα