«Αγγελικό» διπλό

20:52 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 27η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος

Η επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στην Τούμπα αποδείχθηκε πικρή για τον ΠΑΟΚ που γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΣ που ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά

στο γκολ μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Γιάννου έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Πέντε λεπτά μετά όμως ο ΠΑΣ πάγωσε την Τούμπα όταν μετά από κακή επέμβαση του Χαλκιά η μπάλα πήγε στον Βίλα που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 19' είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Αθανασιάδη. Η ομάδα του Μπόλονι συνέχισε την πίεση αλλά ο ΠΑΣ αμυνόταν σωστά έτσι η επόμενη φάση ήρθε στο 39' με τον Γιάννου να σουτάρει από πλάγι θέση άουτ ενώ θα μπορούσε να κόψει σε έναν από τους τρεις (!) αφύλακτους συμπαίκτες του.

Πολύ κακό το δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί ανορθόδοξα να απειλήσει. Στο 69' ο Σαλπιγγίδης είχε ένα καλό σουτ και στο επόμενο λεπτό ήρθε η ψυχρολουσία. Ο Γεωργίου έφυγε στην κόντρα και με πλασέ έκανε το 0-2. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε με την σέντρα όταν ο Νιμανί έκοψε για τον Παπάζογλου που σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2. Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ πίεσε και ειδικά στα τελευταία λεπτά έκλεισε τον ΠΑΣ. Λίγο πριν λήξει το ματς έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαλάφα αλλά δεν κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς (73'Παναγιωτίδης), Λάζαρ, Γεωργιάδης (65'Νιμανί), Σαλπιγγίδης, Γιάννου (57'Παπάζογλου), Αθανασιάδης

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Κυριάκος (74'Τζάνης), Μπεσέρα, Βίλα, Ανδράλας, Γεωργίου, Ζαπρέλα, Βάντερσον

Keywords
Τυχαία Θέματα