«Αγγλία» στο Καυτατζόγλειο

19:23 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, με πολλές ανατροπές και συγκινήσεις ο Ηρακλής ήρθε ισόπαλος με τον Εθνικό Γαζώρου με το εντυπωσιακό και... Αγγλικό 3-3.

Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός υποδέχθηκε τη Λάρισα και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ. Δευτερόλεπτα μόλις μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο νεοαποκτηθείς Σάμι Μπανγκουρά έκανε το 1-0 για τη γηπεδούχο ομάδα και έβαλε δύσκολα στους Λαρισαίους. Οι φιλοξενούμενοι στο 49΄είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν άμεσα, όμως ο Λουσινί απέκρουσε το πέναλτι του Νεμπεγλέρα και σίγουρα έγινε ο «ήρωας» της αναμέτρησης, καθώς το 1-0 υπέρ των Σερραίων διατηρήθηκε ως το τέλος.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος, πίεζε για να πετύχει κάποιο τέρμα και να κάνει ποδαρικό με το... δεξί, όμως η Καλλονή είχε άλλα σχέδια. Αφού οι γηπεδούχοι στο Αγρίνιο έχαναν ευκαιρίες, με κορυφαία την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαβάλι, ήρθε ο Μανούσος στο 85' να «σκοτώσει» τον Παναιτωλικό, πετυχαίνοντας το γκολ για την Καλλονή, με το οποίο «απέδρασε» με το τρίποντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα