Λύτρωση με Ντζέκο

19:03 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΟΥΛΑΜ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 1-2
Γήπεδο: Κρέιβεν Κότατζ
Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε η Σίτι κόντρα στη Φούλαμ. Οι «πολίτες» επικράτησαν μεν με 2-1, αλλά χρειάστηκε ένα γκολ του Ντζέκο στο 87' για να έρθει το τρίποντο αυτό.
Η Σίτι δεν μπήκε καλά στο ματς και απειλήθηκε στο 8ο λεπτό από το σουτ του Ρονταγιέγκα, ενώ στο 10' δέχτηκε και το 1-0.
Ο Σαμπαλέτα τράβηξε τον Ρίισε από τη φανέλα μέσα στην περιοχή, ο ρέφερι έδειξε το πέναλτι και ο Πέτριτς από τα 11 μέτρα έκανε το

1-0.
Η Φούλαμ έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Πέτριτς να πλασάρει άουτ από καλή θέση στο 15', ενώ στο 25' ο Σαμπαλέτα κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Χάνγκελάντ.
Στο 30' ο Αγκουέρο από το μισό μέτρο έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά και στο 37' το σουτ του Ρουίς πέρασε μόλις άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα ο Σβάρτσερ απέκρουσε εντυπωσιακά την προβολή του Τέβες και στο 39' ο Αγκουέρο δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει.
Τελικά στο 43' ο Αργεντινός βρήκε δίχτυα. Ο Σβάρτσερ απέκρουσε σουτ του Σίλβα, αλλά ο Αγκουέρο πρόλαβε και τσίμπησε την μπάλα, κάνοντας έτσι το 1-1.
Στο 49' το σουτ του Χάνγκελαντ έξυσε το δοκάρι του Χαρτ, ενώ στο 59' η κεφαλιά του Αγκουέρο δε βρήκε στόχο.
Στο 72' ο Χαρτ είπε όχι σε σουτ του Ρουίς και στο 80΄ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ.
Στο 86' ο Μαντσίνι έριξε στο ματς τον Ντζέκο ως απέλπιδα προσπάθεια και ο Βόσνιος τον έβγαλε ασπροπρόσωπο στο επόμενο λεπτό. η άμυνα της Φούλαμ δεν μπόρεσε να απομακρύνει από την περιοχή και ο Ντζέκο από κοντά έκανε το 2-1 κι έδωσε στη Σίτι μια πολύτιμη νίκη.
ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Ρίδερ, Χιουζ, Χάνγκελαντ, Ρίισε, Νταφ, Μπερντ, Σίντουελ, Ρονταγέγκα, Ρουίζ (80' Καραγκούνης), Πέτριτς (66' Κατσάνικλιτς)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κλισί, Μπάρι (76' Νασρί), Γ. Τουρέ, Γκαρσία (86' Ντζέκο), Σίλβα, Αγουέρο, Τέβεζ (66' Μπαλοτέλι)

ΕΒΕΡΤΟΝ- ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 3-1
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ
Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Έβερτον που πέτυχε τη 2η συνεχόμενη νίκη της, επικρατώντας με 3-1 της Σαουθάμπτον.
Η Σαουθάμπτον πάγωσε το «Γκούντισον Παρκ» στο 6ο μόλις λεπτό, καθώς ο Τιμ Χάουαρντ έκανε τραγική έξοδο μετά από κόρνερ και ο Γκαστόν Ραμίρες από κοντά έκανε το 1-0 με κεφαλιά.
Η Σαουθάμπτον συνέχισε να γίνεται απειλητική και στο 11' ο Ροντρίγκες ξέφυγε από τον Χάιτινχα, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό, ενώ η Έβερτον έφερε στα ίσια το ματς στο 25'.
Ο Γέλαβιτς έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Οσμάν με όμορφο σουτ νίκησε τον Γκατσανίγκα.
Τα «ζαχαρωτά» ανέβασαν στροφές και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 32ο λεπτό. Ο Μιραλάς έκανε όμορφη ενέργεια, έκοψε στον Γέλαβιτς που από κοντά πλάσαρε τον Γκατσανίγκα.
Στο 37' ο γκολκίπερ της Σαουθάμπτον είπε όχι σε κεφαλιά του Γέλαβιτς, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Κροάτης με νέα κεφαλιά μετά από σέντρα του Κόουλμαν, έκανε το 3-1.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η κεφαλιά του Φελαϊνί έξυσε το δοκάρι τη

Keywords
Τυχαία Θέματα