Ανοικτός για ΟΣΦΠ ο Έμερι

11:26 14/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ουνάι Έμερι εμφανίστηκε να είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Βάσκος τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ο Έμερι παραδέχτηκε πως γνωρίζει τι έχει γραφτεί για τον ίδιο και την πειραϊκή ομάδα, δήλωσε ανοικτός σε κάθε συζήτηση αφού πρώτα, όπως είπε, ολοκληρωθεί η σεζόν καθώς η Βαλένθια βρίσκεται

στα ημιτελικά του Europa League και δίνει μάχη για να εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της τρίτης θέσης.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", ο Ουνάι Έμερι τόνισε: "Αυτή την στιγμή όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με την Βαλένθια. Ξέρω τι λέγεται και τι γράφεται στην Ελλάδα, αφού περίπου τα ίδια λέγονται και γράφονται και εδώ. Έως ότου τελειώσουν οι υποχρεώσεις μου με την Βαλένθια δεν είναι σωστό να μιλήσω για οτιδήποτε άλλο. Δεν θα ήταν σωστό απέναντι στην ομάδα όπου εργάζομαι. Επαναλαμβάνω, ξέρω τι λέγεται και τι γράφεται για μένα και τον Ολυμπιακό. Είμαι ανοικτός σε κάθε κουβέντα, αλλά εφόσον... ξεμπερδέψω με τις υποχρεώσεις μου στην Βαλένθια. Έχουμε αγώνες ακόμα στην Ισπανία και στο Europa League".

Keywords
Τυχαία Θέματα