Θέλει να μείνει Ολλανδία ο Νέμεθ

11:12 14/4/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν, ο Κρίστιαν Νέμεθ με την φανέλα της Βάλβαϊκ έχει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε 14 παιχνίδια με τον πρώην φορ της ΑΕΚ να θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ολλανδία.

Σε δηλώσεις του στον ολλανδικό Τύπο, ο Νέμεθ τόνισε: "Μέχρι στιγμής ήμουν άτυχος στην καριέρα μου και ίσως σαν νέος δεν έκανα κάποια πράγματα σωστά. Ίσως ήμουν

ανυπόμονος, ήθελα να παίζω και για αυτό το λόγο προτίμησα να πάω κάπου δανεικός από το να παραμένω στις ομάδες μου και να περιμένω την ευκαιρία. Στην Λίβερπουλ έμαθα πολλά. Έπαιξα με την δεύτερη ομάδα και έκανα προπονήσεις με την πρώτη. Ήλπιζα ότι θα προωθηθώ στην πρώτη ομάδα, αλλά αντιμετώπισα προβλήματα με τραυματισμούς και όλα τα σχέδια μου πήγαν περίπατο. Θα ήθελα να παραμείνω για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα στην Ολλανδία".
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Νέμεθ, Τίμπορ Πατάκι δήλωσε: "Υπάρχει συμφωνία κυρίων με τον Ολυμπιακό και εκείνοι θα αποφασίσουν για το μέλλον του. Την περασμένη εβδομάδα κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα και σταδιακά θα ξεκινήσουν να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν. Θα μιλήσω σύντομα μαζί τους και θα δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους για τον Κρίστιαν. Ο Ολυμπιακός είχε δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον πάρει από την Λίβερπουλ και σίγουρα θα θέλουν να αποκομίσουν κάτι από την παραχώρηση του".

Keywords
Τυχαία Θέματα