«Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις»

22:16 11/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Στέργιος Κουφός έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του και τους παρομοίωσε με την λερναία ύδρα καθώς σε κάθε παιχνίδι ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του είναι διαφορετικός.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είναι λίγα και βγάζουν πολύ ενέργεια στο γήπεδο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες που δείχνουν να είναι σαν την λερναία Ύδρα αφού όταν κάποιος βασικός δεν είναι στην μέρα του, έρχεται κάποιος άλλος από τον πάγκο και γίνεται πρωταγωνιστής. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο ΚΑΟΔ

που παίζει ωραίο μπάσκετ και που στηρίζεται σε αυτό και είναι ομάδα του προπονητή του. Στο δεύτερο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε στο 5 εναντίον 5 κι έχοντας υγεία θα συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη».

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε: «Ήταν ένα ιδιόμορφο παιχνίδι που εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε αλλά δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε. Χρειαζόταν περισσότερο η διαχείριση του μυαλού και σε αυτό ανταποκρίθηκε μόνο το Ρέθυμνο.Περιμέναμε την άμυνα ζώνης αλλά δεν ανταποκριθήκαμε, με τον Χαντ να είναι πολύ μόνος για να κερδίσει μόνος του το παιχνίδι. Το Ρέθυμνο είναι πολύ αθλητική ομάδα με τους ψηλούς του να σουτάρουν τρίποντα ενώ εμείς ήμασταν άστοχοι.Δεν ήρθε όμως η καταστροφή από αυτήν την ήττα. Στην προετοιμασία μας είχαμε προβλήματα με τους τραυματισμούς των Χαντ, Χαραλαμπίδη, Μπάβτσιτς και Κιτσούλη. Θα πρέπει ωστόσο να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να είμαστε καλύτεροι την Κυριακή και έτοιμοι στο παιχνίδι με το Περιστέρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα