Άντεξε η Κλουζ

23:53 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

Champions League 8ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΚΛΟΥΖ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Αλί Σαμί Γεν

Παλικαρίσια εμφάνιση για την Κλουζ που πήρε ισοπαλία, 1-1 από την Γαλατά στην Πόλη. Η Γαλατά ξεκίνησε δυνατά και έχασε 2-3 καλές φάσεις αλλά στο 19' ήταν η Κλουζ που άνοιξε το σκορ όταν ο Νουνκέου

στην προσπάθεια να διώξει προ του Καπετάνου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Περίπου δέκα λεπτά (28') η Κλουζ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Αγκουρεγκαράι κατάφερε να δει δύο κίτρινες σε τρία λεπτά. Στο 34' η Γαλατά κέρδισε πέναλτι όταν ο Σέπσι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή. Ο Μέλο το εκτέλεσε με τον Φαλγκέιρας να αποκρούει. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Γαλατά προχώρησε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών των Άλτιντοπ και Ελμάντερ. Στην επανάληψη η Γαλατά είχε την κατοχή αλλά το ανορθόδοξο παιχνίδι της δεν έφερνε ευκαιρίες. Τελικά όμως κατάφερε στο 77' να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Γιλμάζ. Η Κλουζ στο 87' απείλησε με ένα σουτ του Αλμπέρτο που έδιωξε ο Μουσλέρα.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Έμπουε (68'Σάμπρι), Καγιά, Νουνκέου, Ριέρα, Άλντιντοπ (40'Γιλμάζ), Ινάν, Μέλο, Άμραμπατ, Μπουλούτ, Ελμάντερ (42'Εμρέ)

ΚΛΟΥΖ: Φαλγκέιρας, Σέπσι (53'Ράντα), Κάντου, Πίντο, Πίκολο, Καμόρα, Γκοντεμεσέ, Αγκουρεγκαράι, Αλμπέρτο, Μπάστος (72'Νικοάρα), Καπετάνος (78'Μουρεσάν)

Keywords
Τυχαία Θέματα