Νταμιάο για αντί-Καβάνι

18:50 1/6/2013 - Πηγή: AEK365

Με δεδομένη την επικείμενη φυγή του Καβάνι, η Νάπολι είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει έναν επιθετικό που θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει, έστω σε ένα σημαντικό βαθμό. Τα ονόματα έχουν αρχίσει και παρελαύνουν: Τζέκο, Νεγρέδο, ακόμα και ο Φερνάντο Τόρες ως αντάλλαγμα από την Τσέλσι έχει γραφτεί. Ωστόσο, προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Λεάντρο Νταμιάο. Οι Ιταλοί γράφουν ότι ο Ράφα Μπενίτεθ έχει προκρίνει τη λύση του Βραζιλιάνου φορ, ο οποίος όμως είναι και ο ακριβός.

Για να τον παραχωρήσει η Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε ζητάει αρχικά 25 εκατ. ευρώ και δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει κάτω από τα 20. Ο Νταμιάο είναι παικταράς, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί στην Ευρώπη. Στα 24 του έχει ήδη όμως στην κατοχή του το Κόπα Λιμπερταδόρες, το Ρεκόπα Σουδαμερικάνα και το Ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ΄που αναδείχτηκε και πρώτος σκόρερ.
Το πλεονέκτημα του είναι πως διαθέτει έναν εξαιρετικό συνδυασμό δυνατού κορμιού (1,87 εκ.) με ταχύτητα και εξαιρετική τεχνική. Δείτε το βιντεάκι που ακολουθεί, για να πάρετε μία ιδέα για τις ικανότητες του...

Keywords
Τυχαία Θέματα