Απαλλάχτηκε ο ΠΑΟ

15:34 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Καμία απολύτως επίπτωση δεν θα έχει για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι ανακοινώσεις της ίδιας και της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Λεβαδειακό καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε και τους δυο από τις κατηγορίες του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα ο οποίος είχε ασκήσει δίωξη.
Μάλιστα στην απόφαση της η Πειθαρχική Επιτροπή κάνει λόγο για απαράδεκτη δίωξη με αοριστία του κατηγορητηρίου και έλλειψη παθητικής

νομιμοποίησης.
Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" επεσήμανε σε ένα σημείο της ότι "με ‘μικροχειρουργική η διαιτησία κατάφερε να αλλάξει την ροή του αγώνα, όχι όμως και το αποτέλεσμα".
Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:
"Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 313/04.10.2012 απόφασή της απορρίπτει ως αβάσιμες τις υποβληθείσες από τους εγκαλούμενους ενστάσεις, α) έλλειψης παθητικής νομιμοποίησης, β) απαραδέκτου της δίωξης και γ) αοριστίας του κατηγορητηρίου και κηρύσσει ως μη πειθαρχικώς ελεγκτέους, α) το σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012» και β) την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για δυσφήμηση του αθλήματος του ποδοσφαίρου με δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων αυτού".

Keywords
Τυχαία Θέματα